Filtru de cafea portabil pentru mașină și în deplasare

Cod: DS49573146
Ofertă Recomandare
215 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Filtru de cafea portabil pentru prepararea cafelei proaspete. Într-o drumeție, într-o mașină, într-un tren, la un picnic sau în altă parte. Cu acest aparat de cafea portabil, puteți pregăti o cafea proaspătă delicioasă literalmente oriunde.

Filtrul de cafea este foarte compact, astfel încât se potrivește confortabil în valiză sau geantă și nu aveți nevoie de baterii pentru a face cafea.

Tot ce ai nevoie este cafeaua ta preferată măcinată și apă fierbinte. Faceți o cafea delicioasă apăsând pe piston.


 

SFATUL NOSTRU

Încercați vizorul de vedere pe timp de noapte pentru șofer, care previne orbirea mașinilor care se apropie, se opune vederii pe timp de noapte și în ceață și protejează în mod activ vederea.

Soluția de curățare a geamurilor din microfibră anti-aburire ajută la prevenirea aburirii geamurilor din mașină datorită unei cârpe speciale din microfibră.

Cumpărați un organizator practic pentru mașină pentru scaun, care vă va aduce comanda dorită și spațiu de depozitare din belșug.

Vezi și alte bunătăți pentru șoferi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CAFEAINA PORTATĂ UNICĂ

Filtrul de cafea portabil unic pentru călătorii vă oferă posibilitatea de a pregăti cafea delicioasă oriunde într-o clipă.

Acest aparat de cafea portabil este conceput pentru a vă permite să vă bucurați de o cafea delicioasă oricând și oriunde. Fie că ești pe drum, într-o mașină, într-un avion, într-o excursie sau la birou - de acum încolo te vei putea bucura de cea mai bună cafea în orice moment.
Datorită designului patentat, aparatul de cafea păstrează apa fierbinte foarte mult timp. In plus, cafetiera este foarte usoara, compacta si portabila. Toate aceste caracteristici îl fac partenerul tău preferat de călătorie.

 

aparat-de-cafea-portabil-în-mașină-și-pe-șosea

 

MATERIALE DE CALITATE

Cafetiera portabila este realizata din materiale de cea mai inalta calitate, care garanteaza o viata indelungata si functionalitatea produsului. În plus, plasticul folosit este fabricat din plastic de înaltă calitate, inofensiv.

 

DESIGN PERFECT

Greutatea ușoară și dimensiunea portabilă îl fac ușor de utilizat oriunde. Însoțitorul ideal pentru drumeții, camping, călătorii, pescuit sau la birou. În plus, aparatul de cafea are un design modern și stilat.

 

INOVATĂ ȘI PUTERNICĂ

Ușurința de utilizare a aparatului de cafea portabil vine din designul său inovator. O cantitate mică de apă este injectată în adaptorul de cafea folosind un piston semi-automat. După câteva apăsări, se atinge presiunea optimă de extracție și se extrage cafeaua bogată și pufoasă.

 

Cum se prepară cafeaua folosind o cafetieră portabilă?

 • Scoateți capacul mai mic, care poate fi folosit și ca cană. Deșurubați partea de presiune care se află sub capac. Scoateți recipientul pentru cafea măcinată, deșurubați-l și turnați și apăsați cafeaua măcinată folosind o ceașcă de măsurare. Nu umpleți excesiv recipientul.
 • Înșurubați recipientul înapoi și introduceți partea mai lungă în spațiul de presiune. Înșurubați piesa rezultată în piston. În plus, nu acoperiți partea superioară, puteți folosi capacul ca o cană sau puneți o altă cană sub priza mașinii de cafea.
 • Acum deșurubați recipientul de apă mai mare (de pe cealaltă parte a aparatului de cafea) și umpleți-l cu apă fierbinte, până la filet. Înșurubați-l înapoi pe aparatul de cafea și strângeți-l ferm.
 • Rotiți roata în poziția DESCHIS, pistonul va ieși și cafetiera se va activa.
 • Întoarceți cafetiera astfel încât recipientul cu apă fierbinte să fie în partea de sus. Așezați capacul aparatului de cafea sau cănii preferate sub priza aparatului de cafea. Prin apăsarea repetă a pistonului, cafeaua începe să curgă.

 

aparat-de-cafea-portabil-pentru-calatorie

 

ÎNTREȚINEREA CAFEI

Filtrul de cafea poate fi spălat cu apă și detergenți obișnuiți. Vă recomandăm spălarea înainte de prima și după fiecare utilizare ulterioară. După spălare, lăsați părțile individuale să se usuce sau ștergeți cu o cârpă uscată.

 

CUPRINS

 • 1x aparat de cafea portabil (5 piese + ceașcă de măsurat)
 • 1x ghid de imagine

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Culoarea neagra
 • Dimensiuni: 19,5 x 5,5 cm
 • Volumul recipientului de apă: 150 ml
 • Volumul capacului - cana: 100 ml

 

Video ilustrativ:

 


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: