Puternic aspirator de grădină, tocător și suflator de frunze

Cod: DS55824378
456 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

Descoperiți o modalitate rapidă și ușoară de a scăpa fără efort de frunzele din grădina dvs. Acest aspirator de frunze va deveni asistentul tău fidel de curățare. Datorită acesteia, îți vei putea dedica timpul prețios unor activități mai plăcute și mai distractive.

Cunoașteți 3 funcții într-un singur dispozitiv. Aspiratorul nu numai că aspiră, ci și zdrobește frunzele și prin simpla schimbare a modului de funcționare, obțineți și o suflantă de frunze puternică.

Aspiratorul practic, tocatorul si suflatorul de frunze au o punga de colectare durabila care pastreaza in mod fiabil toate frunzele intr-o gramada. Datorită unui volum de până la 40 de litri, este unul dintre cele mai eficiente aspiratoare de frunze.

Mâner cu formă ergonomică cu distribuție optimă a greutății formează o combinație perfectă pentru o manevrare simplă și confortabilă. Una dintre caracteristicile de neprețuit ale acestui aspirator de frunze este greutatea sa redusă.


 

SFATUL NOSTRU

Vezi mai practic accesorii pentru gradina.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ASPIRATOR, CONCORATOR ȘI SUFLANTĂ DE FRUNZE DE PRIMĂ CLASA

Curățarea frunzelor din grădină este una dintre activitățile mai puțin populare. Ei bine, cel puțin pentru cei care folosesc o greblă. Cei care dețin un aspirator de grădină, tocător și suflante de frunze se bucură puțin mai intens de această activitate.

 • Aspira și zdrobește frunzele
 • de mulcire 16:1
 • O schimbare rapidă a modului îl transformă într-un suflator de frunze
 • Coș de colectare textile cu un volum de până la 40 de litri
 • Manevrare simplă și convenabilă
 • Poate fi folosit și pentru tuns de iarbă și ramuri mici

 

aspirator de gradina 

ASPIRATOR PRACTIC DE FRUNZE CU FUNCȚIE DE STRĂCIRE

Ești în căutarea unui ajutor de încredere în grădină, care poate face două lucruri în același timp? Tocmai l-ai găsit. Omorâți două păsări dintr-o singură piatră cu un suflator de frunze. 

Veți obține o grădină perfect ordonată și, în același timp, un material de mulci excelent sau compost de înaltă calitate, datorită funcției de mărunțire.

 

RAPORT MARE DE MULCI

de mulcire de 16:1 înseamnă că mecanismul de mulcire al acestui aspirator și tocător de frunze poate zdrobi deșeurile în bucăți de 16 ori mai mici. Datorită volumului mai mic, nu va fi necesară golirea la fel de des a coșului de colectare.

 

SUFLATOR DE FRUNZE

Ai nevoie de o suflantă clasică de frunze? Nici o problema. Acest aspirator si tocator de frunze are si functie de suflare. Schimbarea între aspirație și suflare este extrem de simplă și rapidă. Veți avea imediat la dispoziție o suflantă puternică de frunze.

 

aspirator de gradina 

 

CAPACITATE MAGNIFICA A COSULUI DE COLECTARE

O parte neprețuită a aspiratorului și tocătorului de frunze este coșul de colectare. În acest caz, este o geantă textilă rezistentă, cu un volum de până la 40 de litri. Fără îndoială, cea mai practică caracteristică a genții este fermoarul, care facilitează golirea acesteia.

 

NU POȚI EȘCĂ CU UN ASPIRATOR ȘI UN CONCORTOR DE FRUNZE

Economisiți timp și efort. Aspiratorul și tocătorul de frunze au un mâner și un mâner cu formă ergonomică, ceea ce simplifică foarte mult munca.

Forma excelent gândită a întregului dispozitiv, care este construit cu accent maxim pe distribuția corectă a greutății, contribuie, de asemenea, la confort.

 

NU DOAR PENTRU FRUNZE

Pe lângă frunze, aspiratorul, tocătorul și suflantul pot fi folosite și pentru iarba cosită sau crengile mici. Utilizarea versatilă și multifuncționalitatea îl fac parte integrantă din echipamentul fiecărei grădini și curți.

 

aspirator de gradina puternic 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Putere: 2.800 W
 • Rotații maxime pe minut: 14.000 rpm . / min.
 • Alimentare: 230V
 • Consum de aer: 13 l/min.
 • Volum sac de colectare: 40 l
 • Numar de functii: 3

 

SFATUL NOSTRU

CULEGĂTOR PRACTIC DE FRUNZE ȘI IARBĂ

 

colector de frunze și iarbă

 

Faceți cunoștință cu excelentul colector de frunze și iarbă și ușurează-ți munca în grădină și în curtea din față. Puteți îndepărta comod și în siguranță grămezile de frunze și alte deșeuri de grădină.

 

 

ÎNDEPĂRTĂTOR PUTERNIC A BURUIENILOR PENTRU PAVAJ - CURĂȚĂTOR DE ROSTURI

 

îndepărtător puternic a buruienilor pentru pavaj - curățător de rosturi

 

Faceți cunoștință cu un smulgător profesionist de buruieni care va face foarte ușor să smulgeți buruienile și să reducă cât mai mult timpul petrecut cu smulgerea buruienilor.

 

 

COȘ DE GRĂDINĂ PRACTIC - SAC DE FRUNZE

 

coș de grădină unic - sac de frunze

 

Încercați acest coș de grădină imens și practic pentru frunze. În el puteți pune o cantitate mare de frunze deodată, ceea ce vă va face munca de grădină mult mai rapidă și mai ușoară.

 

 

ARZĂTOR DE BURUIENI PRACTIC

 

arzător puternic de buruieni

 

Faceți cunoștință cu excelentul arzător de buruieni care vă ajuta să vă păstrați căile mereu frumos îngrijite, fără buruieni. Distrugerea buruienilor va fi eficientă, ușoară și, cel mai important, fără chimicalenu veți afecta solul din jur.

 

 

PUTERNIC ȘI DURABIL BURGHIU DE SOL

 

burghiu profesional de pământ - burghiu de sol

 

Faceți cunoștință cu un burghiu profesionist care vă va ajuta să săpați orice gaură confortabil, rapid și eficient. Nu contează dacă trebuie să plantezi legume, copaci, să aerisești solul, să sapi o groapă pe un stâlp cu acest burghiu, poți să o faci jucăuș.


 

naturzon sk

NÁŠ TIP

PRVOTRIEDNY VYSÁVAČ, DRVIČ A FÚKAČ LÍSTIA

 

záhradný vysávač, drvič a fúkač lístia

 

Objavte rýchly a jednoduchý spôsob, ako sa bez námahy zbaviť lístia vo svojej záhrade. Vysávač lístia nielen vysávaale aj drví a jednoduchou zmenou prevádzkového režimu získate aj výkonný fúkač lístia.

 

 

PRAKTICKÝ ZBERAČ LÍSTIA A TRÁVY

 

zberač lístia a trávy

 

Spoznajte vynikajúci zberač lístia a trávy a uľahčite si prácu v záhrade i v predzáhradke. Pohodlne a bezpečne odstránite kopy lístia i ostatného záhradného odpadu.

 

 

VÝKONNÝ ODSTRAŇOVAČ BURINY Z DLAŽBY - ČISTIČ ŠPÁR

 

odstraňovač buriny z dlažby - čistič špár

 

Spoznajte profesionálny vytrhávač buriny z dlažby, ktorý vám mimoriadne uľahčí vytrhávanie buriny a maximálne skráti čas strávený vytrhávaním buriny.

 

 

PRAKTICKÝ ZÁHRADNÝ KÔŠ  - VRECE NA LÍSTIE

 

záhradný kôš - vak na lístie

 

Vyskúšajte tento ohromný, praktický, záhradný kôš na lístie. Vmestíte do neho veľké množstvo lístia naraz, čo vám značne urýchli a uľahčí prácu na záhrade.

 

 

PRAKTICKÝ VYPAĽOVAČ BURINY

 

vypaľovač buriny

 

Spoznajte vynikajúci  vypaľovač buriny, ktorý vám pomôže udržiavať vaše chodníky vždy nádherne upravené, bez buriny. Ničenie buriny bude účinné, jednoduché a hlavne bez chemikálií, nepoškodíte si okolitú pôdu.

 

 

ROBUSTNÝ A ODOLNÝ PÔDNY VRTÁK DO ZEME

 

pôdny vrták do zeme

 

Spoznajte profesionálny pôdny vrták do zeme, ktorý Vám pomôže pohodlne, rýchlo a efektívne vyhĺbiť akúkoľvek dieru. Nezáleží na tom, či potrebujete zasadiť zeleninu, stromčeky, prevzdušniť pôdu, vykopať jamu na stĺpik s týmto vrtákom to hravo zvládnete.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: