Manometre

MONITOARE DIGITALE DE TENSIUNE ARTERIALĂ LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Bine ați venit în magazinul nostru online, unde vă oferim o gamă largă de tensiometre digitale de încredere pentru a vă ajuta să vă monitorizați sănătatea la domiciliu. Selecția noastră de tensiometre este ușor de utilizat și oferă citiri precise, ceea ce le face un instrument esențial pentru oricine dorește să își monitorizeze tensiunea arterială în mod regulat.

Tensiometrele noastre digitale pentru tensiunea arterială de la încheietura mâinii sunt concepute cu ușurința de utilizare și acuratețea în minte. Acestea dispun de afișaje clare, comenzi intuitive și senzori avansați pentru a asigura citiri precise de fiecare dată. Cu aceste dispozitive, vă puteți monitoriza cu ușurință nivelul tensiunii arteriale și puteți lua măsuri proactive pentru a vă menține sănătatea.


 

Cele mai vândute

Monitor electronic de tensiune arterială la încheietura mâinii
177 RON –33 %
A fost: 177 RON  (–33 %)
117 RON
tensiometru digital fiabil
180 RON –33 %
A fost: 180 RON  (–33 %)
119 RON
2 articole în total

Preţ

117 RON119 RON
1117119
Monitor electronic de tensiune arterială la încheietura mâinii
177 RON –33 %
117 RON

Faceți cunoștință cu monitorul fiabil de tensiune de la încheietură, cu ajutorul căruia vă puteți verifica cu ușurință, rapid și exact tensiunea arterială și intensitatea...

DS50651313
tensiometru digital fiabil
180 RON –33 %
119 RON

  Faceți cunoștință cu tensiometrul de încredere pentru brațul superior, care vă permite să vă verificați tensiunea arterială și ritmul cardiac cu ușurință, rapid și...

DS58703827

Înțelegem că, în cazul tensiometrelor de mână, fiabilitatea este esențială. De aceea, stocăm numai cele mai de încredere mărci și modele care au dovedit precizie și durabilitate. Gama noastră include tensiometre de la mărci de top, astfel încât puteți fi siguri că primiți produse de cea mai bună calitate.

Fie că sunteți în căutarea unui tensiometru de bază sau a unui model mai avansat, cu funcții precum conectivitatea Bluetooth sau rechemarea automată a memoriei, avem tot ce vă trebuie. Oferim o gamă de opțiuni care se potrivesc oricărui buget și oricărei nevoi, astfel încât să puteți găsi monitorul de tensiune arterială perfect pentru dumneavoastră.