Răcitor de aer portabil puternic

Cod: DS43929013
Ofertă Recomandare
160 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Răcitorul de aer unic Arctic este proiectat pentru răcirea rapidă a aerului cu până la 8 ° C, pentru o calitate generală a aerului și un climat interior plăcut.

Răcitorul portabil este fără zgomot, inodor, non-toxic și reutilizabil. Bucurați-vă de aer rece, curat și proaspăt oriunde v-ați afla.

În plus, acest răcitor unic umidifică și curăță aerul în același timp. Acesta este modul în care contribuie la un climat mai sănătos în casa ta. Acest lucru este apreciat în special de toți cei care suferă de alergii, copii, bătrâni și bolnavi.

Răcitorul de aer este potrivit pentru orice încăpere, birouri, dormitoare, serviciu și alte zone. Datorită dimensiunilor sale compacte și designului elegant, această răcitoare este un accesoriu de casă interesant și elegant.

 • Ajută la răcirea aerului din cameră
 • Asigură umiditate ideală
 • Îmbunătățește bunăstarea fizică și psihică
 • Se creează un climat plăcut
 • Curăță și umidifică aerul
 • Super silentios cu viteza reglabila

 

TRANSPORT GRATUIT

Aici veți găsi un pachet dublu convenabil de răcitoare de aer unice la un preț bun + TRANSPORT GRATUIT.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

RĂCITOR UNIC

Vă aducem acest răcitor unic, care este cea mai bună soluție pentru zilele toride de vară. Ajută la răcirea perfectă și eficientă a aerului cald, furnizează umiditatea necesară și creează astfel un climat sănătos. Puteți lăsa aerul Arctic în cameră pentru o lungă perioadă de timp.

Cu acest frigider portabil:

 • Va asigura o temperatura ideala
 • Costuri minime de operare
 • Creeaza un climat plăcut într-un apartament, casă, birou, living sau galerie
 • Nu vă dăunează sănătății

 

răcitor portabil de înaltă performanță

 

DE CE RĂCITORI DE AER?

Temperaturile interioare excesive cresc consecințele asupra sănătății tale. La expunerea pe termen lung la temperaturi ridicate, organismul este excesiv de obosit, provocând dureri de cap, stare de rău, oboseală, deshidratare. Bătrânii, bolnavii și copiii sunt deosebit de sensibili. Pentru ei, expunerea pe termen lung la temperaturi tropicale poate avea consecințe negative asupra sănătății lor.

În comparație cu aparatele de aer condiționat convenționale, costurile de operare și de achiziție sunt minime. De asemenea, este mult mai verde și nu dăunează sănătății.

 

PENTRU AER MAI SĂNĂTOS

Pe lângă răcirea cu aer, această răcitoare are o caracteristică unică care curăță și umidifică aerul. Acest lucru va fi apreciat de toți cei care suferă de alergii, precum și de bătrâni și bolnavi. Aerul sănătos, curat și proaspăt este calea către bunăstarea fizică și psihică.

 

PENTRU AER CURAT, RECE ȘI PROASPĂT ORIUNDE

Puteți folosi răcitorul peste tot, de exemplu în dormitor și camera copiilor, sufragerie, studiu în pod. Este potrivit pentru oricine își dorește o răcire rapidă și garantată, care lucrează într-un loc cald, pentru toate familiile cu copii, vârstnici, bolnavi de pe drum, rulotă, camping, pe scurt, oriunde doriți să vă simțiți confortabil. .


clima de masă

 

PRIETENOS CU MEDIUL

Radiatorul este mult mai eficient decât ventilatorul, dar spre deosebire de aparatele de aer condiționat convenționale, nu folosește agent frigorific chimic, freoni. Este eficient din punct de vedere energetic și ecologic. În felul acesta îl puteți folosi în camera copiilor fără sa va faceți griji pentru sanatatea micuților noștri.

 

CUM SE FOLOSEȘTE RĂCITORUL

Așezați răcitorul în camera dorită. Adăugați apă în rezervor. Rezervorul are o capacitate de 0,5 l, ceea ce este suficient pentru aproximativ 7 până la 8 ore de răcire. Porniți-l și lăsați-l să funcționeze.

Răcirea prin evaporare este una dintre cele mai eficiente moduri de a răci aerul în mod natural. Acest răcitor atrage aer cald și îl răcește în camera de răcire, apoi îl transformă imediat în aer rece umed și proaspăt.

 

DIMENSIUNI COMPACTE

Acest cooler mobil este extrem de ușor, compact, dar extrem de eficient. Este ușor de transportat și îl poti așeza oriunde pe masa și să te bucuri de confortul plăcut. Răcitorul este alimentat printr-un cablu USB, poate fi alimentat și prin adaptor folosind adaptorul.

 

CELE MAI BUNĂ CALITATE MATERIALE ȘI DESIGN DE STIL

În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, cu accent pe durata lungă de viață a produsului și utilizarea reutilizabilă. Prin urmare, produsul vă va servi pentru multe utilizări. În plus, designul produsului este atemporal și elegant, așa că este potrivit și ca accesoriu de bun gust pentru fiecare casă și birou.

 răcitor portabil de înaltă performanță

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Portabil, compact
 • Are trei niveluri de răcire
 • Compatibil cu USB 2.0 și versiuni superioare
 • Alimentat prin USB
 • Iluminat de fundal color - 7 culori LED
 • Este umplut cu apă - un rezervor plin durează 7,8 ore
 • Rezervor 0,5 litri
 • Apariția aerului rece poate dura până la trei minute
 • Înainte de utilizare, asigurați-vă că materialul din nervuri iese în afară, astfel aerul condiționat nu va avea puterea necesară
 • livram varianta in functie de disponibilitatea stocului

 

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: RĂCITOR DE AER PORTABIL PUTERNIC


 

SFATUL NOSTRU 

RĂCITOR UNIC, UMIDIFICATOR ȘI PURIFICATOR DE AER 3 ÎN 1

aparat de aer condiționat portabil fantastic, umidificator de aer și purificator de aer 3 în 1

Răsfățați-vă cu o răcoare minunată în zilele toride de vară. Acest aparat de aer condiționat portabil este o modalitate excelentă de a răci, umidifica și purifica aerul dintr-o dată.

  

 

UMIDIFICATOR DE AER CU AROMATERAPIE

umidificator de aer cu aromaterapie

Umidificatorul cu ultrasunete umidifică și purifică aerul. Acesta combină efectele ceții de apă și ale uleiurilor esențiale.

 

 

PURIFICATOR DE AER UNIC

 

purificator de aer de calitate

Încercați un purificator de aer de calitateiar casa dvs. va avea un aer mai sănătos. Veți scăpa de până la 99,97% din poluanții din aer, inclusiv de gazele nocive, bacteriile și virușii.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: