Antrenamentul câinilor

COLIERE ELECTRONICE ȘI GPS PENTRU CÂINI

Dacă sunteți proprietarul unui câine și căutați o modalitate fiabilă și eficientă de a vă dresa prietenul blănos, colierele electronice, GPS și colierele de dresaj pot fi exact ceea ce aveți nevoie. Aceste coliere oferă o serie de beneficii, inclusiv posibilitatea de a urmări mișcările câinelui și de a corecta comportamentele nedorite.

Oferim o gamă largă de coliere electronice GPS și coliere de dresaj pentru câini în magazinul nostru online. Colierele noastre sunt concepute pentru a fi durabile, confortabile pentru câinele dumneavoastră și ușor de utilizat. Cu colierele noastre, vă puteți învăța câinele să nu mai latre, să rămână într-o anumită zonă și chiar să îi urmăriți locația în cazul în care se pierde.

Colierele noastre electronice GPS folosesc tehnologia GPS avansată pentru a urmări locația câinelui dumneavoastră în timp real. Acest lucru înseamnă că știți întotdeauna unde se află câinele dumneavoastră, chiar dacă se rătăcește sau se pierde. De asemenea, colierele noastre sunt echipate cu funcții precum geofencing, care vă permite să stabiliți limite virtuale în jurul proprietății dvs. și să primiți alerte atunci când câinele dvs. le depășește.


 

Cele mai vândute

Zgardă GPS fiabilă pentru câini și pisici
 
288 RON
zgarda de dresaj electrica pentru un caine
 
190 RON
2 articole în total

Preţ

190 RON288 RON
1190288
Zgardă GPS fiabilă pentru câini și pisici
288 RON

Faceți cunoștință cu zgarda GPS de încredere pentru câini și pisici și obțineți o imagine de ansamblu perfectă a mișcărilor animalului dumneavoastră de companie cu patru...

DS25692273
zgarda de dresaj electrica pentru un caine
190 RON

  Utilizați această zgarda electronică de dresaj pentru câini, care este concepută pentru dresajul și dresajul fiabil și eficient al câinelui dvs. Veți obține rezultate...

DS70915226

Colierele noastre de dresaj sunt concepute pentru a vă ajuta să corectați comportamentul nedorit al câinelui dumneavoastră. Cu funcții precum telecomanda, vibrații și corecția tonală, vă puteți învăța câinele să nu mai latre, să stea departe de mobilă și multe altele. De asemenea, gulerele noastre sunt reglabile, astfel încât să puteți găsi soluția perfectă pentru câinele dumneavoastră.

Ne străduim să oferim coliere electronice GPS și coliere de antrenament pentru câini de înaltă calitate în magazinul nostru online. Toate produsele noastre sunt susținute de o garanție de satisfacție, astfel încât să puteți cumpăra cu încredere. În plus, echipa noastră este întotdeauna la îndemână pentru a răspunde la orice întrebare și pentru a oferi sfaturi de specialitate cu privire la ce zgardă este potrivită pentru câinele dumneavoastră.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui mod fiabil și eficient de a vă dresa câinele, nu căutați mai departe de magazinul nostru online. Cu gulerele noastre electronice GPS și gulerele de dresaj, vă puteți bucura de liniștea sufletească ce vine odată cu cunoașterea câinelui dvs. în siguranță, fericit și bine dresat.