Mașini de tuns câini

O GAMĂ LATĂ DE MATERE DE TUNS

Investiția într-un set de mașini de tuns de calitate este foarte importantă atunci când ai grijă de prietenul tău blănos. Nu numai că vă va economisi timpul și banii pe care ar trebui să-i cheltuiți pentru un îngrijitor profesionist, dar vă va permite și să personalizați lungimea și stilul hainei câinelui dvs. după preferințele dvs.

In magazinul nostru online, va oferim o gama variata de masini de tuns special concepute pentru taierea blanii de caine. Indiferent dacă ești un îngrijitor profesionist sau un proprietar de animale de companie care dorește să-i tundă prietenul tău blănos, avem instrumentele perfecte pentru treabă.


 

Cele mai vândute

Mașină profesională de tuns câini
Mașină profesională de tuns câini
În stoc (>5 buc.)
DS31422007
 
170 RON
1 articole în total

Preţ

170 RON171 RON
1170171
Mașină profesională de tuns câini
170 RON

  Faceți cunoștință cu aparatul de bărbierit unic pentru câini pentru cea mai sigură, rapidă, nedureroasă și confortabilă tunsoare pentru animalele de companie. Recomandat de...

DS31422007

Selecția noastră include diferite mărci și modele pentru a se potrivi diferitelor nevoi și bugete. Avem trimmere cu și fără fir, fiecare cu propriile avantaje. Trimmerele cu fir sunt de obicei mai puternice și mai fiabile, ceea ce le face o alegere excelentă pentru sarcinile dificile de îngrijire. Pe de altă parte, mașinile de tuns fără fir sunt mai convenabile și mai portabile, permițându-vă să vă îngrijiți câinele din mers.

Pe lângă tipul de mașini de tuns, este important să se ia în considerare și dimensiunea și calitatea lamei. Diferite rase și tipuri de blană pot necesita dimensiuni diferite ale lamei, așa că este important să o alegeți pe cea potrivită pentru câinele dvs. Mașinile noastre de tuns vin cu o varietate de dimensiuni de lame și sunt fabricate din materiale de înaltă calitate pentru a asigura o tăiere netedă și uniformă.