Perii pentru animale

PERII ȘI PIEPTENI PENTRU CÂINI

Dacă sunteți proprietarul unui câine, știți că îngrijirea prietenului dvs. blănos este o parte importantă pentru sănătatea și fericirea acestuia. Unul dintre instrumentele esențiale de care aveți nevoie pentru îngrijirea câinelui este o perie de calitate pentru câini. La magazinul nostru online, oferim o gamă largă de perii pentru câini, concepute pentru diferite rase și tipuri de blană.

Gama noastră de perii pentru câini include perii cu ace și perii din peri de perii. Periile mai aspre sunt ideale pentru îndepărtarea încurcăturilor și a părului liber, în timp ce periile mai mici sunt ideale pentru câinii cu părul lung, deoarece ajută la descurcarea și îndepărtarea murdăriei. Pe de altă parte, periile din peri de păr sunt ideale pentru rasele cu părul scurt, deoarece ajută la îndepărtarea murdăriei și distribuie uleiurile naturale în toată blana.

Înțelegem că fiecare câine este unic, motiv pentru care oferim o varietate de dimensiuni, forme și materiale ale periei pentru a se potrivi diferitelor nevoi. Periile noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care sunt sigure pentru animalul dvs. de companie și sunt construite pentru a dura.


 

Cele mai vândute

3 articole în total

Preţ

74 RON140 RON
174140
Pieptene electric universal pentru tăierea nodurilor la câini
74 RON

Oferiți animalului dvs. de companie doar cea mai bună îngrijire cu pieptenele electric universal. Pieptenele electric pentru îngrijirea câinilor este o soluție excelentă și...

DS12090185
pieptene și pieptene pentru câini
107 RON

  Faceți cunoștință cu acest pieptene excepțional și uscător de păr într-unul singur, datorită căruia vă puteți pieptăna și usca perfect câinele în cel mai scurt timp. Blana...

DS54881329
Perie electrica profesionala pentru purici
140 RON

  Trebuie să scapi animalul tău de purici și alți paraziți? Vă oferim cea mai modernă soluție. Un pieptene electric profesionist este un dispozitiv puternic care vă va ajuta să...

DS28508879

Credem că îngrijirea câinelui dvs. ar trebui să fie o experiență plăcută, așa că ne-am asigurat că perii noștri sunt concepuți pentru a fi confortabili și ușor de folosit. Periile noastre au mânere ergonomice care oferă o prindere confortabilă, facilitând îngrijirea câinelui dvs. fără să vă obosiți mâinile sau încheieturile mâinilor.

Ne mândrim cu serviciul nostru pentru clienți și ne angajăm să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare posibilă. Dacă aveți întrebări despre perii noștri sau dacă aveți nevoie de ajutor pentru a alege cea potrivită pentru câinele dumneavoastră, echipa noastră prietenoasă și avizată este întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta.

Pe scurt, magazinul nostru online oferă o selecție largă de perii de înaltă calitate pentru câini, concepute pentru o varietate de tipuri de blană și rase. Datorită angajamentului nostru față de calitate, comoditate și servicii pentru clienți, puteți fi siguri că veți obține cele mai bune produse pentru prietenul dumneavoastră cu blană. Cumpărați cu noi astăzi și oferiți câinelui dumneavoastră îngrijirea pe care o merită!