Fermoare

SELECȚIE LARGĂ DE FERMOARE DE DIFERITE LUNGIMI, CULORI ȘI STILURI

Dacă sunteți în căutarea unor fermoare de înaltă calitate pentru următorul dvs. proiect de cusut sau de artizanat, ați ajuns la locul potrivit! Magazinul nostru online oferă o selecție largă de fermoare de diferite lungimi, culori și stiluri pentru a satisface toate nevoile dvs.

Fermoarele noastre sunt fabricate din materiale de calitate superioară care garantează durabilitate și performanță de lungă durată. Fie că aveți nevoie de un fermoar pentru o jachetă, pantaloni, geantă sau orice alt proiect, noi vă acoperim. Oferim fermoare într-o varietate de dimensiuni, inclusiv fermoare invizibile, fermoare metalice, fermoare din plastic și multe altele.

Ne mândrim cu faptul că oferim un transport rapid și de încredere, astfel încât să vă puteți obține fermoarele rapid și ușor. Oferim, de asemenea, prețuri competitive, ceea ce face ușor să obțineți toate fermoarele de care aveți nevoie fără a vă rupe banca.


 

Cele mai vândute

set pentru repararea ușoară a fermoarului
65 RON –9 %
Set pentru repararea ușoară a fermoarelor
În stoc (>5 buc.)
DS50152589
A fost: 65 RON  (–9 %)
59 RON
kit pentru repararea ușoară a fermoarului
GRATUITGRATUIT 120 RON –12 %
A fost: 120 RON  (–12 %)
105 RON
2 articole în total

Preţ

59 RON105 RON
159105
set pentru repararea ușoară a fermoarului
Ofertă Recomandare
65 RON –9 %
59 RON

  Trusa de reparare a fermoarului ușor este o soluție rapidă și eficientă pentru repararea oricărui fermoar. Indiferent dacă este vorba despre un fermoar blocat, un...

DS50152589
kit pentru repararea ușoară a fermoarului
Ofertă Recomandare
GRATUITGRATUIT 120 RON –12 %
105 RON

  Pachetul contine un pachet dublu, pentru care PRIMEȘTI  LIVRARE GRATUITĂ Trusa de reparare a fermoarului ușor este o soluție rapidă și eficientă pentru repararea...

DS99964580

În plus față de o selecție largă de fermoare, oferim, de asemenea, servicii excelente pentru clienți. Echipa noastră bine informată și prietenoasă este întotdeauna gata să vă răspundă la toate întrebările și să vă ajute să găsiți fermoarele perfecte pentru proiectul dumneavoastră.

Așadar, dacă sunteți gata să începeți următorul proiect de cusut sau de artizanat, răsfoiți astăzi selecția noastră de fermoare și vedeți de ce suntem cea mai bună destinație pentru fermoare de înaltă calitate online!