Călătorind cu un câine

O GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PENTRU CĂLĂTORIA CU CÂINELE DUMNEAVOASTRĂ

Dacă plănuiești o călătorie cu prietenul tău blănos, nu ești singur! În zilele noastre, din ce în ce mai mulți oameni aleg să călătorească împreună cu câinii lor și există o serie de produse excelente disponibile pentru a face călătoriile mai ușoare și mai plăcute pentru tine și pentru cățelul tău.

Magazinul nostru online oferă o gamă largă de produse pentru a călători cu câinele dumneavoastră, de la lăzi de călătorie și transportoare de calitate până la hamuri și lese confortabile și elegante. De asemenea, avem o selecție mare de accesorii de călătorie pentru câini, inclusiv boluri pliabile pentru mâncare și apă, huse pentru scaunele de mașină și chiar truse de prim ajutor pentru călătorii.

Lăzile și transporturile noastre de călătorie sunt proiectate cu gândul la confortul și siguranța câinelui dumneavoastră, cu o construcție robustă, ventilație și mult spațiu pentru cațelul dumneavoastră să se întindă și să se relaxeze. Oferim, de asemenea, o varietate de dimensiuni pentru a se potrivi câinilor de toate rasele și mărimile.


 

Cele mai vândute

Scaun auto sigur pentru caini si animale de companie mici
 
107 RON
scaun auto de încredere pentru un câine
Scaun auto fiabil pentru câine
În stoc (>5 ks)
DS68658738
 
90 RON
2 articole în total

Preţ

90 RON107 RON
190107
Scaun auto sigur pentru caini si animale de companie mici
107 RON

Cunoașteți un scaun auto de încredere pentru câini și animalul dvs. de companie va putea călători cu dvs. în mașină oriunde si oricand în siguranță. Stabilitate Scaunul auto...

DS46375483
scaun auto de încredere pentru un câine
90 RON

Cunoașteți un scaun auto de încredere pentru câini, iar animalul dvs. de companie va putea călători cu dvs. în mașină oriunde și va fi în siguranță. Stabilitatea scaunului auto...

DS68658738

Hamurile și lesele noastre sunt fabricate din materiale durabile, de înaltă calitate și sunt disponibile într-o varietate de stiluri și culori. Fie că sunteți în căutarea unui ham perfect pentru drumeții lungi sau a unei lese elegante care să întoarcă privirile, avem tot ce vă trebuie.

Așadar, dacă plănuiești o călătorie cu prietenul tău blănos, nu uita să verifici gama noastră de produse pentru călătorii cu câinele tău. Suntem siguri că vei găsi tot ce ai nevoie pentru ca următoarea aventură împreună să fie un succes!