Șosete de calitate cu autoîncălzire

Cod: DS40914747
58 RON / ks
În stoc (>5 ks)

 

Încercați șosetele de încălzire din turmalină de înaltă calitate și veți scăpa instantaneu de senzația de picioare reci și veți obține multe alte efecte terapeutice. Datorită hărții de reflexologie de pe picioare, vă veți bucura și de o acupunctură excelentă.

Șosetele foarte călduroase sunt ideale pentru atleți pe vreme rece sau de iarnă. Sunt potrivite pentru diferite tipuri de încălțăminte. Pot fi purtate ca șosete de sine stătătoare, dar și ca șosete de încălzire suplimentară sub șosetele tradiționale.

Acestea au proprietăți speciale - elimină umezeala, ameliorează umflarea picioarelor și a picioarelor, reglează circulația sângelui, stimulează metabolismul etc.

Șosetele unice de încălzire pentru picioare reci funcționează datorită unei tehnologii speciale care combină acupresura și efectele pietrei minerale turmalină. Sunt cu adevărat potrivite pentru toată lumea.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi un pachet convenabil de 2 șosete cu autoîncălzire sau un pachet de 3 șosete cu autoîncălzire la un preț redus.

Vezi și alte produse de îngrijire a picioarelor.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

ȘOSETE EXCELENTE DE ÎNCĂLZIRE TURMALINĂ

Aveți o problemă cu picioarele reci, umflături sau o circulație sanguină deficitară? Acum există șosete excelente de încălzire cu turmalină din bumbac poliesteric de înaltă calitate, care vor avea grijă în mod fiabil de picioarele dumneavoastră. Mai mult, acestea vă vor proteja picioarele, astfel încât să puteți petrece și mai mult timp la sporturile preferate sau la alte activități.

Șosetele conțin turmalină țesută, care generează radiații infraroșii. În plus, aceste șosete extra călduroase unice din turmalină au o funcție de masaj, ceea ce duce la o mai bună circulație a sângelui în picioare.

 

șosete calde

 

ȘOSETE PENTRU PICIOARE RECI

Șosetele de încălzire senzaționale vă vor menține picioarele calde chiar și la temperaturi foarte scăzute. Nu veți mai avea niciodată problema picioarelor reci.

Tehnologia lor unică de încorporare a turmalinei în șosete ajută în cazul picioarelor obosite, dureroase și umflate. În plus, vă protejează corpul, astfel încât să puteți preveni bolile. Sentimentul excepțional pe care îl veți experimenta atunci când, în sfârșit, nu veți mai avea picioarele reci este garantat a fi uimitor.

 

IDEAL PENTRU SPORTIVI

Acest ajutor neobișnuit nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui atlet.

Șosetele extrem de călduroase și călduroase asigură protecția picioarelor împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile pe vreme rece sau de iarnă.

Acestea pot fi purtate ca șosete obișnuite sau ca șosete de interior pentru o protecție suplimentară a picioarelor dumneavoastră.

Șosetele de încălzire din turmalină vor fi apreciate în special de:

 • schiori
 • alergători
 • bicicliști
 • alpiniști
 • turiști
 • fanii nordic walking

 

EFECTE TERAPEUTICE

Șosetele excelente extra calde din turmalină nu sunt doar pentru picioarele reci sau pentru a preveni răcelile. De fapt, ele oferă multe efecte terapeutice pentru corpul dumneavoastră.

 • ameliorează oboseala și durerile de picioare
 • reglează sistemul nervos
 • elimină umezeala și reține mirosurile
 • ajută la reducerea umflăturilor la nivelul picioarelor și picioarelor
 • ajută la reglarea circulației sângelui
 • susține metabolismul
 • potrivit ca șosete calde de dormit

 șosete unice cu autoîncălzire

STIMULEAZĂ PUNCTELE DE PRESOPUNCTURĂ

În plus față de prezența turmalinei unice, stimularea punctelor de presopunctură este importantă pentru funcția acestor șosete speciale de încălzire. Astfel, ele ajută în mod fiabil la picioarele obosite, dureroase și umflate.

Aceste șosete de masaj pentru picioare reci, cu hartă de reflexologie pe picioare, favorizează circulația sângelui în picioare și astfel le încălzesc mai repede.

 

TURMALINA ȘI EFECTELE SALE BENEFICE

Turmalina, care se găsește în partea de jos a șosetelor, este o piatră minerală unică, deosebită și benefică, care vă va reenergiza întregul corp. Ea transformă vibrațiile în beneficiul corpului dumneavoastră.

Turmalina produce un câmp magnetic de joasă frecvență. Emite raze infraroșii cu unde lungi și ioni negativi, producând un puternic efect termic.

Mulțumită turmalinei, acestea sunt șosetele perfecte pentru somn cald.

 

PENTRU DIFERITE TIPURI DE ÎNCĂLȚĂMINTE

Aceste șosete de încălzire din turmalină de înaltă calitate sunt ideale pentru o varietate de tipuri de încălțăminte pentru exterior și interior.

 

 ciorapi pentru picioare reci

SPECIFICAȚII TEHNICE

 • realizat din poliester bumbac cu turmalină
 • efecte de presopunctură
 • efecte terapeutice
 • potrivit pentru sportivi
 • culoare: negru
 • dimensiune universală 37-44

 

SFATUL NOSTRU

INSERȚ ELECTRICE SPECIALE ÎNCĂLZIRE PENTRU PANTOFI

branțuri electrice încălzite pentru încălțăminte

Branțurile electrice puternice vă mențin picioarele calde chiar și pe vremea cea mai rece. Sunt ideale pentru sporturi de iarnă, drumeții montane, dar și pentru ținute casual.

 

 

PAPUCI CU MICROUNDE ÎNCĂLZITE FRUMOS ÎNCĂLZITE

papuci confortabili cu microunde încălzite

Încercați papucii confortabili cu microunde încălzite și bucurați-vă de o căldură și un confort de neegalat chiar și în zilele mai reci și de iarnă.

 

 

INSERȚI TERMO SPECIALE DE ÎNCĂLZIRE PENTRU PANTOF

Încălzitoare pentru picioare de unică folosință

Datorită compoziției lor unice, branțurile calde oferă o ușurare perfectă și un efect terapeutic. Căldura uscată pătrunde profund, ajută la încălzire și sângerare.

 

 

PĂTURĂ ELECTRICĂ UNICĂ

pătură electrică încălzită pe spate

Faceți cunoștință cu această pătură specială de încălzire electrică pe spatecare vă va proteja perfect de frig și frig, chiar și în cele mai reci seri de iarnă.

 

 

PERNĂ ELECTRICĂ UNICĂ DE ÎNCĂLZIRE

 

placa de incalzire electrică

 

Cunoașteți această pernă specială de încălzire electrică care vă va proteja perfect de frig și frig chiar și în cele mai friguroase seri de iarnă.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: