Lustruitor de pantofi

ACCESORII PENTRU PANTOFI DE ÎNALTĂ CALITATE

Dacă sunteți în căutarea unor accesorii de înaltă calitate pentru încălțăminte, nu mai căutați și răsfoiți oferta noastră! Produsele noastre sunt esențiale pentru oricine dorește să facă procesul de încălțare și descălțare mai confortabil și mai eficient.

În magazinul nostru, oferim o gamă largă de șireturi și huse pentru pantofi care sunt fabricate din cele mai bune materiale și concepute pentru a rezista. Produsele noastre sunt disponibile într-o varietate de mărimi și stiluri pentru a se potrivi diferitelor preferințe și nevoi.


 

Cele mai vândute

papuc
91 RON –26 %
Extractor de pantofi de înaltă calitate
În stoc (>5 buc.)
DS47917229
A fost: 91 RON  (–26 %)
67 RON
1 articole în total

Preţ

67 RON68 RON
16768
papuc
Ofertă Recomandare
91 RON –26 %
67 RON

  Faceți cunoștință cu acest produs unic de îndepărtare a pantofilor care vă va ajuta să dați jos orice pantof ușor, rapid și confortabil. Designul special este proiectat cu...

DS47917229

Potcoavele noastre sunt disponibile în modele tradiționale cu mâner lung sau în versiuni compacte, ideale pentru călătorii. Sunt fabricate din materiale durabile, cum ar fi oțelul inoxidabil, și sunt disponibile într-o varietate de finisaje, cum ar fi lustruit sau periat. Cu ajutorul unui șiret, puteți să vă strecurați cu ușurință piciorul în pantof fără a vă deteriora călcâiul sau a strivi partea din spate a pantofului.

Clemele noastre pentru pantofi sunt un alt instrument esențial pentru orice iubitor de pantofi. Acestea facilitează scoaterea chiar și a celor mai strâmți pantofi fără a fi nevoie să vă aplecați sau să vă luptați cu șireturile. Produsele noastre sunt, de asemenea, fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni pentru a se potrivi la diferite tipuri de pantofi.