Copaci din folie

MINI SERE ȘI SERE - CREȘTEȚI PROPRIILE LEGUME LA DOMICILIU

Vă prezentăm gama noastră practică de mini-sere și sere! Căutați o modalitate ușoară și accesibilă de a începe să vă cultivați propriile plante și legume acasă? Nu căutați mai departe! Mini-serele noastre din folie sunt soluția perfectă atât pentru începători, cât și pentru grădinarii experimentați.

Politunele și serele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, proiectate să reziste la cele mai dure condiții meteorologice. Cadrele solide sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care sunt ușoare, dar suficient de puternice pentru a susține copertina serei. Acoperișurile sunt realizate din materiale durabile, rezistente la razele UV, care protejează plantele dvs. de lumina puternică a soarelui, reținând în același timp căldura și umiditatea în interior.

Instalarea copertinei noastre de mini-seră este incredibil de ușoară - nu aveți nevoie de unelte sau abilități speciale. Ramele sunt proiectate să se fixeze cu ușurință, iar capacele pur și simplu alunecă peste ele. Unele modele de folii au, de asemenea, ferestre rulante și uși cu fermoar, permițându-vă să reglați temperatura și umiditatea din interior pentru a se potrivi nevoilor plantelor dumneavoastră.


 

Cele mai vândute

practic un tunel de grădină
Cutie de folie mini unică
În stoc (>5 ks)
DS75892743
 
307 RON
practic un mini tunel de grădină foliovnik
 
160 RON
3 articole în total

Preţ

160 RON307 RON
1160307
practic un tunel de grădină
307 RON

Folosiți mini-cutia practică de folie în grădina dvs. și protejați-vă plantele de intemperii, boli și animale dăunătoare. Folia este atașată la structură pentru a acumula...

DS75892743
practic mini foliovnik 2x
284 RON

  Utilizați un mini jardinier practic din folie în grădina dvs. și protejați-vă plantele de vreme nefavorabilă, boli și dăunători animale. Filmul este fixat pe arcade...

DA77983275
practic un mini tunel de grădină foliovnik
160 RON

  Utilizați un mini jardinier practic din folie în grădina dvs. și protejați-vă plantele de vreme nefavorabilă, boli și dăunători animale. Filmul este fixat pe arcade...

DS77983275

Serele noastre mini din folie sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni pentru a se potrivi oricărei grădini sau terase. Fie că sunteți în căutarea unei sere mici din folie pentru balconul dvs. sau a uneia mai mari pentru grădina dvs., avem tot ce vă trebuie. Și pentru că sunt accesibile, puteți cumpăra cu ușurință mai multe sere pentru a vă crea propria configurație de grădină care să se potrivească nevoilor dvs.

Deci, de ce să mai așteptați? Începeți să vă cultivați plantele și legumele chiar astăzi cu mini-serele noastre. Sunt modalitatea perfectă de a vă bucura de produse proaspete și organice pe tot parcursul anului. Comandați acum și începeți să vă bucurați de beneficiile unei grădini acasă!