Lese pentru câini

LESE ȘI GULERE PENTRU CÂINI

Bine ați venit în magazinul nostru online, unde vă oferim o gamă largă de coliere pentru toate tipurile de câini. Colecția noastră include lese într-o varietate de materiale, lungimi și modele, astfel încât să puteți găsi lesa perfectă pentru prietenul dvs. blănos.

La magazinul nostru online, înțelegem că o lesă nu este doar un simplu accesoriu pentru câinele dvs., ci un instrument esențial pentru a asigura siguranța câinelui dvs. atunci când se află în aer liber. De aceea, oferim doar lese de înaltă calitate, durabile, confortabile și sigure pentru câinele dumneavoastră.

Așadar, fie că sunteți în căutarea unei lese clasice din piele sau a unei lese colorate din nailon, avem lesa perfectă pentru dumneavoastră și pentru prietenul dumneavoastră blănos. Cumpărați acum și găsiți lesa perfectă, care va fi sigură și elegantă pentru câinele dumneavoastră!


 

Cele mai vândute

2 articole în total

Preţ

110 RON150 RON
1110150
Lesa pentru alergat cu un caine - lesa pentru alergare
Ofertă Recomandare
110 RON

  Un ghid bun pentru alergarea cu un câine este un instrument unic pentru fiecare sportiv. Datorită părții elastice speciale, ghidajul este tensionat treptat, astfel încât să...

DS52033119
Lesa pentru câini + Guler luminos pentru câine
Ofertă Recomandare
GRATUITGRATUIT
150 RON

Pachetul contine un ghid de alergare cu un caine + Zgarda luminoasa pentru cainele caruia ii primesti LIVRARE GRATUITA Un ghid bun pentru alergarea cu un câine este un...

DE99964669

Selecția noastră de gulere pentru câini include gulere din piele, nailon și frânghie, fiecare cu caracteristici și beneficii unice. Lesele noastre din piele sunt fabricate din piele de cea mai bună calitate, care este moale și netedă la atingere, dar suficient de rezistentă pentru a rezista la uzura zilnică. Lesele noastre din nailon sunt ușoare și sunt disponibile într-o varietate de culori, ceea ce le face ideale pentru cei care doresc să adauge un accent colorat la plimbarea zilnică a câinelui lor. Lesele noastre din frânghie sunt ideale pentru cei care iubesc activitățile în aer liber cu câinii lor, deoarece sunt suficient de puternice și durabile pentru a rezista pe teren accidentat.

În plus față de lesele noastre standard, oferim și gulere retractabile pentru cei care doresc mai mult control asupra mișcărilor câinelui lor. Lănțișoarele noastre retractabile au un mecanism de blocare care vă permite să controlați lungimea lesei, oferindu-i câinelui dumneavoastră libertatea de a explora, menținându-l în același timp în siguranță și sub control.

La magazinul nostru online, ne străduim să oferim cel mai bun serviciu pentru clienți posibil și suntem întotdeauna disponibili pentru a răspunde la orice întrebare pe care o aveți despre produsele noastre. Oferim, de asemenea, transport rapid și de încredere, astfel încât veți primi noua lesă pentru câini în cel mai scurt timp.