Mingea intelectului

JUCĂRII LOGICE

Intellect ball este un joc de puzzle fascinant conceput pentru a-ți provoca abilitățile cognitive. Este un puzzle unic în formă de minge, care constă din mai multe părți interconectate care pot fi mutate pentru a crea diferite forme și modele. Mingea intelectului nu este doar o jucărie distractivă, ci și un instrument excelent pentru antrenamentul și dezvoltarea creierului.

În magazinul nostru online, vă oferim o gamă largă de mingi intelectuale din care puteți alege. Colecția noastră include o varietate de dimensiuni, forme și culori, astfel încât să puteți găsi mingea perfectă pentru a se potrivi preferințelor și nivelului de calificare. Indiferent dacă ești un începător sau un experimentat în rezolvarea puzzle-urilor, avem ceva pentru toată lumea.


 

Cele mai vândute

puzzle unic
Joc de inteligență - Intellect Ball
În stoc (>5 buc.)
DS55681806
 
de la 74 RON
1 articole în total

Preţ

74 RON75 RON
17475
puzzle unic
Ofertă Recomandare
de la 74 RON

Faceți cunoștință cu acest puzzle unic cu minge de intelect care dezvoltă creativitatea gândirii, abilitățile motorii fine, fiind în același timp extrem de distractiv. Vei...

DS55681806

Mingile noastre intelect sunt realizate din materiale de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitate și o viață lungă. Puteți fi sigur că puzzle-ul nu se va rupe sau uza cu ușurință chiar și cu utilizarea regulată. De asemenea, oferim Intellect Balls în diferite niveluri de dificultate, permițându-vă să vă provocați și să vă îmbunătățiți treptat abilitățile de rezolvare a problemelor.

În magazinul nostru, punem accent pe satisfacția clienților și ne străduim să oferim un serviciu excelent pentru clienți. Oferim opțiuni de expediere rapide și de încredere și suntem întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri. Metodele noastre de plată securizate asigură că informațiile dumneavoastră personale și financiare sunt sigure și confidențiale.