Cosmetica și îngrijirea pisicilor

PRODUSE DE ÎNALTĂ CALITATE PENTRU PISICI

Dacă sunteți proprietarul unei pisici, știți cât de important este să vă păstrați prietenul blănos arătând și simțindu-se cât mai bine. Selecția noastră de produse de înaltă calitate este special formulată pentru a menține blana pisicii dvs. strălucitoare și sănătoasă, promovând în același timp bunăstarea generală.

Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a avea grijă de pisica dvs. în magazinul nostru online. Avem de toate, de la șampoane și balsamuri până la perii și piepteni. Produsele noastre sunt concepute pentru a fi blânde cu pielea și blana pisicii dvs. în timp ce îndepărtează eficient murdăria, uleiul și reziduurile.

Înțelegem că pisicile pot fi pretențioase în ceea ce privește îngrijirea lor, motiv pentru care oferim o linie de produse care sunt special adaptate nevoilor lor unice. Indiferent dacă pisica dumneavoastră are părul lung sau scurt sau pielea sensibilă, avem un produs pentru ea.


 

Cele mai vândute

4 articole în total

Preţ

60 RON114 RON
160114
mănuși pentru câini
Ofertă Recomandare
GRATUITGRATUIT
114 RON

Pachetul contine 2 bucăți de manusi de pieptanat pentru câini și pisici, pentru care primește LIVRARE GRATUITĂ. Mănușa de pieptănare reutilizabilă și lavabilă îndepărtează...

DS99964648
Dispozitiv de îndepărtare a părului cu autocurățare
Ofertă Recomandare
104 RON

Pachetul include un dispozitiv de îndepărtare a părului cu autocurățare și o mănușă de pieptănat pentru câini și pisici. Pachetul este o combinație ideală de produse pentru...

DS99964589
carte unică pentru zaruri
Perie de masaj pentru pisici
Momentan indisponibil
100 RON

Faceți cunoștință cu peria de masaj premium pentru pisici, pentru cel mai plăcut masaj pe care pisicile îl iubesc atât de mult. Masajul sângerează pielea, asigură revitalizarea...

DS21780567
14063 mănuși de păr blană pentru câini și cuburi
Ofertă Recomandare
60 RON

  Mănușa de pieptănare reutilizabilă și lavabilă îndepărtează eficient, rapid și ușor părul și pielea moartă. În același timp, susține circulația sângelui, stimulează...

DS18602109

Pe lângă produsele noastre de îngrijire, oferim și o selecție de produse cosmetice pentru pisici. Gama noastră de produse cosmetice pentru pisici include balsamuri pentru lăbuțe și alte produse concepute pentru ca pisica dvs. să arate și să se simtă cât mai bine.

La magazinul nostru online, ne mândrim cu faptul că oferim produse de cea mai bună calitate la cele mai competitive prețuri. Ne străduim să le oferim clienților noștri o experiență de cumpărături fără probleme și oferim un transport rapid și de încredere pentru a ne asigura că comanda dumneavoastră ajunge la timp.

Așadar, dacă sunteți în căutarea celor mai bune produse cosmetice și de îngrijire pentru pisica dumneavoastră, nu mai căutați și răsfoiți gama noastră. Cu selecția noastră largă de produse de înaltă calitate și angajamentul nostru față de satisfacția clienților, suntem siguri că veți găsi tot ce aveți nevoie pentru ca pisica dvs. să arate și să se simtă cât mai bine.