Curățătoare de labe

METODĂ EFICIENTĂ DE CURĂȚARE A LABELOR

Bine ați venit în magazinul nostru online, unde vă oferim un produs unic de curățat labe, ideal atât pentru câini, cât și pentru pisici. Dacă te-ai săturat să cureți în mod constant amprentele noroioase ale labelor și să te confrunți cu mirosurile neplăcute, curățătorul nostru pentru labe este soluția ideală pentru tine.

Conceput ținând cont de proprietarii de animale de companie, dispozitivul nostru de curățare a labelor oferă o modalitate rapidă, ușoară și eficientă de a curăța labele animalului de companie după o plimbare sau un joc afară. Datorită designului său inovator, dispozitivul nostru de curățare pentru labe vă permite să îndepărtați ușor și eficient murdăria, noroiul și alte resturi de pe labele animalului dvs. fără a fi nevoie de substanțe chimice dure sau de spălare excesivă.


 

Cele mai vândute

2 articole în total

Preţ

80 RON120 RON
180120
Curățător de labe 2x
120 RON

Soluția de curățat labe din silicon pentru câini este o soluție foarte confortabilă și rapidă atunci când trebuie să spălați picioarele câinelui după noroi și alte murdărie. O...

DA95110202
Produs unic de curățat labe pentru câini și pisici
80 RON

  Soluția de curățat labe din silicon pentru câini este o soluție foarte confortabilă și rapidă atunci când trebuie să spălați picioarele câinelui după noroi și alte murdărie....

DS95110202

Soluția noastră de curățat labe este fabricată din materiale de înaltă calitate, non-toxice, care sunt sigure atât pentru animale de companie, cât și pentru oameni. De asemenea, este incredibil de ușor de utilizat. Pur și simplu umpleți aspiratorul cu apă, introduceți laba animalului dvs. de companie și apoi rotiți ușor dispozitivul de curățare. Perii moi din interiorul agentului de curățare vor îndepărta murdăria și resturile de pe laba animalului tău, lăsând-o curată și proaspătă.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre aparatul nostru de curățat labe este versatilitatea sa. Poate fi folosit atât în ​​interior, cât și în exterior și este ideal pentru utilizare pe o varietate de suprafețe, inclusiv covoare, gresie și podele din lemn. Este, de asemenea, incredibil de portabil, făcându-l perfect pentru utilizare în deplasare.