Livrare și plată

METODE DE TRANSPORTLIVRARE GRATUITALIVRARE GRATUITA peste  330 RON
packeta LOCUL ELIBERĂRII - LA SUCURSALA

 

  • Pret: 15 RON
  • Termen de livrare două până la trei zile lucrătoare. Puteți ridica coletul de la punctul de colectare la alegere. Veți primi un sms de informare și un e-mail despre posibila primire a mărfii. Expedierea poate fi ridicată și de o altă persoană - tot ce trebuie să știți este parola care vă va veni în mesajul text și e-mailurile. Perioada de ridicare este de 7 zile lucrătoare. Lista filialelor de consignație va fi afișată în coșul de cumpărături după selectarea modului de transport Consignație.

 

gls obrázok GLS – CURIER  • Pret: 20 RON

Termen de livrare două până la trei zile lucrătoare. Transport colet cu livrare la adresa clientului. Livrare transporturi de până la 30 Kg. Timp de livrare în zilele lucrătoare 8:00-18:00 Veți primi un SMS sau e-mail de informare despre posibila livrare a mărfurilor. Puteți aranja sau modifica ora și locul livrării cu curierul.
METODE DE PLATA32541f463a38418c349962116ba04366 Ramburs la livrare-Plătiți produsul direct la curier sau la punctul de livrare al curierului.Pret ramburs la livrare este de 8 RONlogo_header_gopay Plata cu cardul - Puteți plăti produsele cu cardul, folosind gateway-ul de plată sigur și popular GoPay. Prețul pentru plata cu cardul este de 0 RON