Oximetre

MONITORIZAREA NIVELULUI DE OXIGEN DIN SÂNGE

Dacă sunteți în căutarea unui oximetru care să vă ajute să vă monitorizați nivelul de oxigen din sânge, ați ajuns la locul potrivit. Magazinul nostru online oferă o gamă largă de oximetre care sunt ușor de utilizat și oferă citiri precise.

Fie că aveți nevoie de un oximetru pentru uz personal sau în scopuri medicale, avem opțiuni care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Oximetrele noastre sunt compacte, ușoare și portabile, astfel încât să le puteți utiliza în mod convenabil acasă sau în deplasare.


 

Cele mai vândute

monitor de ritm cardiac
Pulsoximetru de înaltă calitate
În stoc (>5 buc.)
DS65457405
 
124 RON
1 articole în total

Preţ

124 RON125 RON
1124125
monitor de ritm cardiac
124 RON

Faceți cunoștință cu acest pulsoximetru de înaltă calitate și fiabil. Măsoară saturația de oxigen din sânge și ritmul cardiac atât la adulți, cât și la copii într-un mod simplu,...

DS65457405

Oferim oximetre de la branduri de top în care profesioniștii din domeniul sănătății din întreaga lume au încredere. Cu o varietate de caracteristici și prețuri, veți găsi cu siguranță un oximetru care să se potrivească bugetului și cerințelor dumneavoastră.

Achiziționarea unui oximetru nu a fost niciodată mai ușoară. Magazinul nostru online oferă cumpărături fără probleme, cu opțiuni de plată sigure și livrare rapidă. În plus, echipa noastră de servicii pentru clienți bine informată este întotdeauna disponibilă pentru a răspunde la orice întrebare pe care o aveți.