Cape dentare

SELECȚIE COMPLEXĂ

Bine ați venit la selecția noastră cuprinzătoare de apărătoare de gură, special concepute pentru a combate disconfortul și potențialele daune cauzate de scrâșnirea dinților, cunoscută și sub numele de bruxism. Alinierii noastre terapeutice oferă soluții eficiente pentru a vă proteja dinții și pentru a atenua simptomele asociate cu această afecțiune comună.

Scrâșnitul dinților poate fi un obicei enervant care apare adesea în timpul somnului și te face să te trezești cu dureri de maxilare, dureri de cap și dinți uzați. Din fericire, aparatele noastre de gură sunt proiectate cu experiență pentru a oferi o barieră între dinții superiori și inferiori, reducând impactul șlefuirii și prevenind deteriorarea ulterioară.


 

Cele mai vândute

2 articole în total

Preţ

78 RON108 RON
178108
AMBALARE DUBLĂ - Atelă terapeutică
Ofertă Recomandare
108 RON

Pachetul contine 2 pachete de Atele terapeutice impotriva scrasnirii dintilor la un preț bun. Suferi de scrâșnit din dinți, dinții tăi sunt sensibili, dureroși? Descoperiți o...

DA87015220
Atelă terapeutică
78 RON

  Suferi de scrâșnit din dinți, dinții tăi sunt sensibili, dureroși? Descoperiți o soluție unică. Apărătoarea pentru șlefuirea dinților este un dispozitiv transparent care vă...

DS87015220

Înțelegem importanța găsirii dispozitivului de protecție pentru gură potrivite nevoilor dumneavoastră, așa că vă oferim o gamă largă de opțiuni din care să alegeți. Fie că sunteți în căutarea unei atele personalizabile realizate din materiale de înaltă calitate sau a unui dispozitiv gata de utilizare, noi vă oferim acoperirea.

Atelele noastre de terapie sunt proiectate cu grijă, având în vedere confortul și durabilitatea. Fabricate din materiale dentare, sunt sigure de utilizat și se modelează cu ușurință pe structura dvs. unică a dintelui. Vă puteți aștepta la o potrivire confortabilă și sigură, care va asigura o protecție maximă pe tot parcursul nopții.