Trenuri de plastic

JUCĂRII IMPLICANTE

Dacă ești un pasionat de trenuri sau cauți o jucărie distractivă și captivantă pentru copilul tău, nu căuta mai departe decât trenurile din plastic și seturile de tren electric. Aceste jucării sunt ideale pentru copiii de toate vârstele și pot oferi ore de distracție și imaginație.

Unul dintre cele mai populare tipuri de garnituri de tren este garnitura de tren din plastic. Aceste truse sunt de obicei realizate din plastic de calitate și sunt concepute pentru a fi durabile și de lungă durată. Trenurile din plastic vin într-o varietate de dimensiuni și stiluri, de la seturi de tren mici și simple pentru copii mici până la seturi mari și complexe pentru copiii mai mari și adulți.


 

Cele mai vândute

Tren electric – cale de tren mare
Tren electric – cale de tren mare
Momentan indisponibil (>5 buc.)
DS11640704
 
277 RON
1 articole în total

Preţ

277 RON278 RON
1277278
Tren electric – cale de tren mare
Tren electric – cale de tren mare
Momentan indisponibil (>5 buc.)
277 RON

  Faceți cunoștință cu acest tren electric unic de care fiecare copil se va îndrăgosti. Calea mare are o lungime de până la 9 metri și conține șine, comutatoare, un pod, un...

DS11640704

O altă opțiune populară este trenul electric. Aceste seturi includ de obicei un tren și mai multe vagoane care circulă de-a lungul unei linii electrice. Seturile de tren electric sunt grozave pentru copiii mai mari și adulții care caută o jucărie mai avansată și mai captivantă. Multe seturi de trenuri electrice includ, de asemenea, efecte sonore realiste și funcții, cum ar fi lumini și fluiere de tren care funcționează.

Dacă sunteți în căutarea unui set de tren mai mare și mai elaborat, luați în considerare investiția într-un set mare de șine de tren. Aceste seturi conțin de obicei un aspect mare de șine cu mai multe trenuri care circulă în același timp. Garniturile mari de tren pot fi mai scumpe decât alte tipuri de garnituri de tren, dar oferă o experiență mai mare și mai captivantă pentru pasionații de trenuri de toate vârstele.