Tren electric – cale de tren mare

Cod: DS11640704
286 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest tren electric unic de care fiecare copil se va îndrăgosti.

Calea mare are o lungime de până la 9 metri și conține șine, comutatoare, un pod, un tren electric, vagoane și alte accesorii.

Este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete ca un cadou unic cu care se vor bucura de ore întregi de distracție. Setul de tren mare unic este un cadou creativ cu care copiii tăi își vor exersa imaginația și creativitatea.

Linia de tren este realizată din materiale de calitate și durabile, compacte și ușor de transportat.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi un pachet convenabil de 2 autostrazi iluminate la care beneficiați de LIVRARE GRATUITĂ.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

TREN MARE

Această șină unică este formată din 86 de piese, fabricate cu precizie și perfect prelucrate, care pot fi asamblate conform dorințelor dumneavoastră. Setul include, printre altele, o cale, un tren, vagoane, un pod cu braț de ridicare, un set de copaci și marcatoare.

Locomotiva și vagoanele sunt legate prin cârlige speciale, care sunt amplasate la capătul locomotivei și al fiecărui vagon. Pista conține și comutatoare, datorită cărora puteți schimba oricând ruta mașinii. Trenul electric este alimentat de baterii.


jocuri electrice tren

 

PÂNĂ 9 METRI DE DIVERTISMENT

Lungimea totală a pistei este de până la 9m! Acest lucru permite acestei piese să fie pliată în mod arbitrar. Astfel poți construi o pistă diferită de fiecare dată, astfel încât distracția să nu fie monotonă.

Bucăți din pistă pot fi combinate ușor și rapid între ele și datorită îmbinărilor speciale, construcția rămâne stabilă în timpul jocului.

 

CANTITATE DE SUPLIMENTE

Pista include și accesorii grozave, cum ar fi mașini, copaci și indicatoare, care vor face distracția mai realistă și vor permite copilului să proiecteze peisajul din jurul pistei. În plus, această piesă poate fi combinată cu o altă piesă din aceeași serie.


pârtie grozavă de tren pentru copii

 

IMAGINATIA  SE TREZESTE

Această cale de tren unică stimulează imaginația și forțează copilul să gândească creativ. A fi capabil să-ți faci propriile piese și să le construiești, apoi să proiectezi și să creezi un peisaj în jurul lor, este foarte distractiv pentru toată lumea. Jocul locomotivă dezvoltă mișcarea și abilitățile manuale. Prin joc, copilul învață gândirea logică despre cum să folosească obiectele și cum să le conecteze.

 

IMITAREA TRENULUI ADEVĂRAT

Trenul a fost conceput pentru a reproduce mașina reală până în cel mai mic detaliu. După pornire, trenul se deplasează pe șină și trage cu el vagoanele conectate. Setul include si un pod cu tunel, pe care copilul îl poate controla cu ajutorul unui buton. Deschiderea sau închiderea unei călătorii cu trenul.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Această șină a fost realizată din materiale puternice și de înaltă calitate, care pot rezista la o manevrare și mai puțin blândă. În același timp, este ușor de transportat și de depozitat.


pârtie grozavă de tren

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • varsta: 3+
  • lungime pistă: 9m
  • Numar de elemente: 86
  • Dimensiuni locomotiva cu vagoane (lungime / latime / inaltime): 60 / 2,5 / 3 cm
  • locomotiva + 4 vagoane de pasageri
  • 5 clădiri
  • pod cu tuneluri
  • accesorii x19
  • 43 de piese
  • alimentare: 2 baterii AAA 1,5 V (nu sunt incluse)

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: