Baterii AA puternice - pachet de 4 bucăți

Cod: DS16478600
30 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Vă oferim aceste baterii puternice, de mare capacitate, pentru funcționalitatea îndelungată a dispozitivelor dumneavoastră. Aceste baterii cu durată de viață extra lungă oferă performanțe extinse.

Sunt extrem de sigure pentru dispozitive. Aceste baterii durează mai mult decât bateriile convenționale. Autodescărcarea lor este mult mai lentă. Bateriile sunt potrivite pentru toate echipamentele electrice.


 

SFATUL NOSTRU

Aici oferim un pachet convenabil de 2 baterii AA la un preț mai bun.

Aici veți găsi un pachet convenabil de 2 baterii AA reîncărcabile la un preț redus.

Dacă nu ai încă un incarcator de baterie, îl găsești AICI

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

BATERIE PREMIUM

Bateriile AA sunt printre cele mai utilizate baterii în echipamentele electrice. Vă oferim aceste baterii, care se caracterizează prin calitate înaltă, durată lungă de viață și funcționalitate.

 

VIAȚA LA NIVEL ÎNALT

Durata medie de viață a bateriei este mai lungă decât în ​​cazul celulelor convenționale. Bateriile au o capacitate de ieșire mai mare și caracteristici de descărcare semnificativ mai bune, în special la descărcări de curent ridicat. În plus, autodescărcarea lor este mult mai lentă decât în ​​cazul bateriilor convenționale. Datorită acestui lucru, ei vă vor servi cu credincioșie mult timp.

 

SIGUR MAXIM

Aceste baterii pot fi folosite oriunde sunt folosite baterii convenționale.

 

CALITATE PREMIUM

La producerea acestor baterii au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție premium, ceea ce garantează funcționalitatea și durata de viață a bateriilor.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: