Autostrada unică iluminată

Cod: DS11924603
102 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți această autostradă luminoasă unică, care este extrem de distractivă și în același timp construiește creativitatea și creativitatea. Puteți reconstrui cu ușurință pista și crea diverse viraj, cercuri, pasaje supraterane, pasaje subterane, poduri și orice vă puteți gândi.

Piesa constă din până la 160 de piese din 4 culori strălucitoare. O mașină specială de jucărie de gheață trece cu ușurință prin ea, ceea ce sporește distracția și jocul.

Este fabricat din plastic special întărit și datorită componentelor speciale este maleabil și flexibil. Ea dezvoltă perfect creativitatea, creativitatea și inteligența. Această pistă este un cadou unic pentru fiecare iubitor de mașini, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Această piesă a câștigat pe bună dreptate titlul de Jucărie a anului. Se vor juca cu ea, mari și mici, toată lumea o va iubi.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici veți găsi un pachet convenabil de 2 autostrazi iluminate la care beneficiați de LIVRARE GRATUITĂ

Aici veți găsi un set mare de autostrăzi iluminate cu două mașini.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

O AUTOSTRADĂ ILUMINATĂ UNICĂ SPRIJINITĂ DE CREATIVITATEA

Acest circuit unic încurajează creativitatea și jocul cu mașinile într-un mod nou. Spre deosebire de autostrăzile clasice, care au o formă fixă, puteți stivui această autostradă în orice mod doriți. Se pot construi pasaje supraterane, subterane, curbe, poduri de diferite forme și dimensiuni. În plus, este pe deplin compatibil, astfel încât să puteți conecta mai multe piste de curse pentru o experiență de joc și mai bună. Creează un aspect modern, bucură-te de atmosferă și distrează-te cu stil.


o autostradă iluminată unică

 

MAȘINA PUTERNICĂ

Pachetul include o mașină de jucărie specială. Introduceți 1 baterie AA. Apoi, tot ce trebuie să faci este să pornești mașina, să stai pe pistă și să te bucuri de plimbare rapidă cu toate capcanele pentru care te pregătești pentru ea. Nu există suficiente posibilități nesfârșite în construcția de piste și doriți să experimentați ceva unic? Stinge luminile și lasă autostrada să se lumineze în jurul camerei, datorită materialului fluorescent din care este făcută. Jocul de culori este completat de mașina, care este echipată cu iluminare LED proprie. Îl pornești cu butonul și te bucuri de o plimbare frumoasă și rapidă. Datorită autocolantelor incluse, îl puteți lipi.

 

ATRAGE ATENTIA

Atenția autostrăzii atrage atenția și uneori este greu să smulgi copiii de ea. Datorită luminii LED unice a mașinii și componentelor colorate speciale din material fluorescent, este posibilă utilizarea jucăriei chiar și în întuneric. Copiilor le place literalmente asta. O mașină unică plină de culori exagerând pe o autostradă grozavă.

 

PLIERE SIMPLĂ

Piesele sunt proiectate pentru a se potrivi perfect între ele. Sunt universale, astfel încât nu trebuie să căutați care parte se potrivește în care. Crearea unei noi autostrăzi va fi confortabilă și rapidă chiar și pentru copiii mai mici.


autostrada iluminata

 

CADOU PERFECT

Copiii iubesc autostrăzile și, în același timp, le place să creeze lucruri noi. Această autostradă le face pe ambele. Oportunitatea de a crea și în același timp de a te juca cu iubita ta mașină de jucărie. Aceste caracteristici fac din această piesă un cadou unic pentru tineri și bătrâni, fete și băieți deopotrivă.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Material: plastic
  • Dimensiuni: lungimea liniei 2,35 m (162 buc, poate fi completat opțional cu alte seturi)
  • Mașină de jucărie 8,5 x 5,5 x 5 cm - Alimentare: mașină de jucărie 1x baterie AA (nu este inclusă)
  • Este HIT-ul anului
  • Jucărie elegantă nu numai pentru băieți
  • Sina poate fi îndoită, răsucită și rotită în toate direcțiile
  • Include, de asemenea, o mașină roșie strălucitoare care are 5 lumini LED
  • Pachetul conține o foaie plină cu autocolante pentru a lipi mașina de jucărie
  • Poate fi extins cu alte seturi
  • Latime calea: 8 cm

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: