Piesă fantastică DINO

Cod: DS24805935
177 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

Descoperiți această pistă unică de mașini în stil DINO, care este extrem de distractivă și în același timp dezvoltă creativitatea și creativitatea. Puteți reconstrui cu ușurință pista și crea diferite viraj, cercuri, pasaje supraterane, pasaje subterane, poduri și orice vă puteți gândi.

Pista constă din până la 271 de piese și include o mașină alimentată cu baterii. O mașină de jucărie specială trece peste ea cu ușurință, ceea ce sporește distracția și jocul.

Este fabricat din plastic special intarit si datorita pieselor speciale este maleabil si flexibil. Dezvolta perfect creativitatea, creativitatea si inteligenta. Această pistă este un cadou unic pentru fiecare iubitor de mașini, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Se vor juca cu această pistă de mașini, toată lumea o va iubi. Distracția senzațională va fi asigurată și de 8 figurine de dinozauri și autocolante, care vor da viață întregii piese.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

O AUTOSTRĂ UNICĂ DINO CARE ÎNCURAJĂ CREATIVITATEA

Această pistă unică de mașini încurajează creativitatea și jocul cu mașinile într-un mod nou. Spre deosebire de șenile de mașini clasice, care au o formă neschimbată, puteți stivui această șină de mașini literalmente în orice fel doriți. Poti construi pasaje supraterane, subterane, viraje, poduri de diferite forme si dimensiuni. În plus, este pe deplin compatibil, astfel încât puteți conecta mai multe autostrăzi pentru o experiență de joc și mai bună. Creează un aspect modern, bucură-te de atmosferă și distrează-te cu stil.

 

pistă fantastică DINO 

 

MAȘINĂ PUTERNICĂ

O mașină de jucărie specială face parte din pachet . Introduceți 1 baterie AA în el. Tot ce trebuie să faceți este să porniți mașina de jucărie, să o puneți pe pistă și să vă bucurați de călătoria sa rapidă peste toate capcanele pe care le pregătiți pentru ea. Nu ești mulțumit de posibilitățile nesfârșite în construirea unei piste și vrei să experimentezi ceva unic? Datorită autocolantelor incluse, puteți da viață perfect pista.

 

ATRAGE ATENTIA

Atentie, pista auto atrage atentia si uneori este greu sa smulgi copiii de ea. Datorită stilului unic DINO, va deveni parte din aventura ta zilnică. Copiilor le place la propriu.

 

PLIERE SIMPLA

Piesele sunt proiectate pentru a se potrivi perfect între ele. Sunt universale, așa că nu trebuie să cauți care parte se potrivește cu care. Crearea unei noi piste auto va fi convenabilă și rapidă chiar și pentru copiii mai mici.

 

pistă fantastică DINO 

 

CADOUL PERFECT

Copiii iubesc pistele de mașini și, în același timp, adora să creeze lucruri noi. Această autostradă le face pe ambele. Posibilitatea de a crea și în același timp de a te juca cu iubita ta mașină de jucărie. Aceste caracteristici fac din această pistă un cadou unic pentru tineri și bătrâni, fete și băieți.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Material: plastic
 • poate fi extins cu alte seturi
 • numărul total de elemente: 271
 • lungime pista: 360 cm

 

Setul include:

 • 240 de elemente de cale
 • 8 elemente de punte
 • 1 mașină
 • 8 figuri de dinozaur
 • 2 tuneluri in forma de capete de dinozaur
 • 4 palmieri
 • 4 conectori de joncțiune
 • 2 viteze

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: