Boluri și tăvi pentru câini

BOLURILE ȘI TĂVILE PERFECTE PENTRU CÂINI

Dacă sunteți un proprietar de animale de companie în căutarea bolurilor și tăvilor perfecte pentru prietenul dvs. blănos, ați ajuns la locul potrivit! Magazinul nostru online oferă o gamă largă de boluri și tăvițe pentru câini, astfel încât să puteți găsi ceea ce se potrivește perfect nevoilor și preferințelor cățelului dvs.

Selecția noastră de boluri și tăvițe include o varietate de dimensiuni, forme și materiale pentru a se potrivi cu obiceiurile alimentare ale câinelui dumneavoastră și cu decorul casei dumneavoastră. De la bolurile clasice din ceramică la tăvile moderne din silicon, avem tot ce aveți nevoie pentru a vă menține câinele sătul și fericit.

Așadar, de ce să mai așteptați? Răsfoiți astăzi gama noastră de boluri și tăvițe pentru câini și găsiți-o pe cea potrivită pentru prietenul dvs. blănos! Cu materialele noastre de înaltă calitate, designul elegant și gama largă de dimensiuni, cu siguranță veți găsi ceva care vă va plăcea atât vouă, cât și animalului dumneavoastră de companie.


 

Cele mai vândute

fântână pentru animale de companie unică
 
152 RON
dozator de furaje
Distribuitor automat de hrană fiabil
În stoc (>5 buc.)
DS63573447
 
232 RON
bol pentru câini și cuburi
 
70 RON
3 articole în total

Preţ

70 RON232 RON
170232
fântână pentru animale de companie unică
152 RON

Tratați-vă animalul de companie cu cea mai bună îngrijire. Fântâna automată pentru animale de companie este o garanție că va respecta regimul de băut și, în plus, se va distra...

DS50682056
dozator de furaje
232 RON

Oferiți animalului dumneavoastră de companie îngrijirea pe care o merită. Cu distribuitorul automat de hrană va fi floare la ureche. Nu vă mai faceți griji că animalul dvs. de...

DS63573447
bol pentru câini și cuburi
70 RON

Încearcă acest bol practic anti-înghițire pentru câini și pisici și vei asigura un mod mai bun și mai sănătos de a mânca animalului tău de companie cu patru picioare. Veți...

DS40688881

Una dintre caracteristicile cheie ale bolurilor și tăvilor noastre este durabilitatea lor. Înțelegem că animalele de companie pot fi exigente cu vasele lor, motiv pentru care am ales materiale de înaltă calitate care pot rezista la uzura zilnică. Fie că sunteți în căutarea a ceva care să fie ușor de curățat sau a ceva care să fie practic indestructibil, avem o soluție pentru dumneavoastră.

Un alt factor important de luat în considerare atunci când alegeți boluri și tăvițe pentru câinele dumneavoastră este designul acestora. Oferim o varietate de culori și modele pentru a se potrivi cu decorul casei dvs. și cu personalitatea animalului dvs. de companie. Fie că sunteți în căutarea a ceva vibrant și îndrăzneț sau a ceva mai subtil, veți găsi cu siguranță un design care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

În cele din urmă, înțelegem că fiecare animal de companie este unic, motiv pentru care oferim o varietate de dimensiuni pentru a ne adapta la câini de toate formele și dimensiunile. Fie că aveți un Chihuahua mic sau un Great Dane mare, avem boluri și tăvițe care se vor potrivi perfect.