Kit practic de reparare a parbrizului

Cod: DS11592813
74 RON / ks
În stoc (>5 ks)

Uneori, este nevoie doar de o mică pietricică pentru a provoca o crăpătură sau o zgârietură pe parbrizul mașinii dumneavoastră. Vă prezentăm o trusă practică de reparare a parbrizului auto, care va face reparația rapidă și ușoară.

Împiedicați fisura să se extindă și mai mult și în doar câteva minute, cu un efort minim. Geamul mașinii dvs. va fi din nou solid, fără imperfecțiuni vizibile, și nimic nu vă va mai restricționa să conduceți.

Obțineți cel mai bun rezultat posibil și economisiți timp și bani. Puteți efectua reparații ale geamurilor practic oriunde, deoarece puteți avea întotdeauna kitul la dispoziție.

Kitul de reparare a parbrizului conține tot ce aveți nevoie pentru un rezultat impecabil. De acum înainte, vă puteți ocupa singur de fisurile și rupturile minore. Astfel, costurile de reparație vor fi incomparabil mai mici decât într-un garaj.


 

SFATUL NOSTRU

Încercați ochelarii de vedere pe timp de noapte pentru șoferi care previn orbirea de la mașinile care vin din sens opus, rezistă vederii pe timp de noapte, la ceață și vă protejează activ vederea.

Curățătorul de geamuri auto din microfibre anticeață ajută la prevenirea aburului pe geamurile mașinii datorită unei cârpe speciale din microfibre.

Gata cu obiectele din portbagajul mașinii care zac pe jos. Achiziționați un organizator de portbagaj practic și lucrurile vor rămâne la locul lor.

Vezi și mai multe gadgeturi pentru șoferi.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

KIT COMPLET DE REPARARE A PARBRIZULUI AUTO

Micile pietricele pot deteriora parbrizul mașinii dumneavoastră. Nu trebuie să fie mari, dar există o problemă. Ele pot fi un obstacol în timpul condusului, dar cu un kit complet de reparare a parbrizului, această problemă va fi de domeniul trecutului.

 

Kit practic de reparare a parbrizului  

 

REPARĂ CRĂPĂTURILE ȘI ZGÂRIETURILE

Cu ajutorul kitului de reparare a parbrizului auto, puteți face față cu ușurință zgârieturilor de suprafață, fisurilor mici cu un diametru de 2,5 cm sau fisurilor mici care nu depășesc 15 cm. Acest lucru împiedică răspândirea mai departe a daunelor și este cât se poate de invizibil.

 

RAPID ȘI FĂRĂ EFORT

Nu trebuie să fiți un mecanic experimentat pentru a vă ocupa singur de reparații. Întreaga procedură vă va lua câteva minute pentru ca geamul să arate ca nou. Acest lucru vă economisește timp și reduce costurile asociate cu atelierele de reparații auto.

 

EXTREM DE UȘOR DE UTILIZAT

Dispozitivul de aplicare este aspirat pe sticlă și permite aplicarea cu ușurință a adezivului pe zona deteriorată. Adezivul, sau așa-numita rășină, umple fisura și o vindecă în mod eficient. În cazul unei fisuri longitudinale, adezivul poate fi aplicat fără a utiliza un aplicator.

 

 Kit practic de reparare a parbrizului

 

EFICACITATEA ADEZIVULUI

Se recomandă utilizarea produsului în aer liber, pe vreme însorită, pentru o mai bună întărire a adezivului. Se usucă în doar câteva minute, iar racleta inclusă va îndepărta excesul de reziduuri fără a vă face griji că veți zgâria sticla.  Rezultatul cel mai eficient și mai rapid se obține prin utilizarea unei lămpi UV, unde procesul de polimerizare are loc doar sub influența radiațiilor UV.

 

PORTABIL ȘI REUTILIZABIL

Luați cu dvs. kitul de reparare a parbrizului peste tot și nu veți mai fi surprins de mici greșeli de frumusețe. Este potrivit pentru toate tipurile de sticlă. Cantitatea amplă de adeziv asigură faptul că kitul poate fi reutilizat dacă este necesar.

 

TOT CE AVEȚI NEVOIE ÎNTR-UN SINGUR PACHET

Este uimitor faptul că un pachet atât de mic conține tot ce aveți nevoie pentru o reparație completă. Calitate profesională la o fracțiune din costul pe care l-ați cheltui pentru a înlocui întregul geam. Extindeți durabilitatea și durata de viață a geamului dvs. într-un mod rapid și eficient.

 

Kit practic de reparare a parbrizului

 

SPECIFICAȚII TEHNICE

 • Repară crăpăturile, zgârieturile și rupturile
 • Daunele vor fi aproape invizibile
 • Economisește timp și bani
 • Pentru toate tipurile de parbrize
 • Cel mai rapid mod de a repara un parbriz auto
 • Reutilizabile
 • Adeziv de rășină de calitate

 

SETUL INCLUDE

 • Distribuitor de adeziv
 • Benzi din folie de întărire
 • Aplicator cu ventuze de aspirație
 • Lipici de rășină
 • Răzuitor 

SFATUL NOSTRU

MARCHII DE PRETECTIE ORIGINALE PENTRU DISCELE ROTII

 

jante de protecție elegante pentru roți

 

Descoperă o protecție senzațională pentru jantele mașinii taleJantele de protecție protejează și în același timp conferă roților un stil unic. Mizați pe excelență și fiți originali.

 

 

 CAPACUL PERFECT PENTRU MAȘINĂ

 

de înaltă calitate, prelata auto impermeabilă

 

Faceți cunoștință cu această husă de mașină grozavă, care vă va ajuta să vă protejați animalul de companie de ploaie, praf, îngheț, raze UV dăunătoare și alte daune.

 

 

O PROTECȚIE UNICĂ A PARBRIZ DE SOARE ȘI GHEAȚĂ

 

parbriz inteligent protecție împotriva înghețului și a soarelui

Cunoașteți acest parbriz inteligent protector unic, care protejează perfect împotriva înghețului, murdăriei, soarelui și radiațiilor UV. De acum înainte, nu mai sunt scaune fierbinți sau minute de răzuire a parbrizului. Cu acest ecran, viața ta va fi mai ușoară.

 

 

CAPAC DE SCAUN DE RĂCIRE INOVATOARE

 

acoperire puternică de răcire a scaunului auto

 

Descoperiți senzația unică de a conduce o mașină. Husa de răcire a scaunului este un companion neprețuit pe drum pentru aventurile de vară.

 

 

PROTECȚIA SCAUNULUI ÎMPOTRIVA EXCAVĂRII

protecție scaun auto împotriva murdăriei

Husa noastră premium impermeabilă pentru scaun auto este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă proteja mașina. Protejează scaunul de murdărie, noroi, zăpadă și ploaie și este, de asemenea, elegant.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: