Parbriz inteligent protecție împotriva înghețului și a soarelui

Cod: DS42529984
94 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți acest parbriz inteligent protector unic, care protejează perfect împotriva înghețului, murdăriei, soarelui și radiațiilor UV. De acum înainte, nu mai sunt scaune fierbinți sau minute de răzuire a parbrizului. Cu acest ecran, viața ta va fi mai ușoară.

Husa inteligentă oferă o soluție excelentă pentru a proteja parbrizul de îngheț și de soarele fierbinte. Datorită materialelor speciale și designului sofisticat, se adaptează perfect parbrizului și îl protejează perfect de îngheț și zăpadă.

Materialele de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție sunt o garanție a vieții și funcționalității produsului. Datorită designului special, ecranul este ideal pentru utilizarea pe tot parcursul anului ca ecran de iarnă și vară.


 

SFATUL NOSTRU

Încercați ochelarii de vedere pe timp de noapte pentru șofer, care împiedică orbirea mașinilor care se apropie, rezistă vederii pe timp de noapte, în ceață și protejează în mod activ vederea.

Soluția de curățare a geamurilor auto din microfibră anti-aburire ajută la prevenirea aburirii geamurilor auto datorită unei cârpe speciale din microfibră.

Nu mai sunt obiecte în portbagajul mașinii, care zac ici și colo. Cumpărați un organizator practic pentru portbagajul mașinii și lucrurile vor rămâne pe loc.

Vezi și alte gadgeturi pentru șoferi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

O PROTECȚIE UNICĂ A PARBRIZ DE SOARE ȘI GHEAȚĂ

Pregătiți-vă pentru temperaturi scăzute cu parbrizul inteligent. Gata cu răzuirea paharelor în răni înghețate. Cu o husă inteligentă pentru parbriz, economisești timpul petrecut pentru îndepărtarea gheții de pe geamuri și banii pe care îi cheltuiești când îți încălziți mașina. Ecranul va ajuta la protejarea parbrizului mașinii dumneavoastră de zăpadă, gheață, îngheț, ploaie înghețată, resturi de la copaci, soare și radiații UV.

 
parbriz intelegent

 

PROTECȚIE PERFECTĂ ÎMPOTRIVA GERULUI ȘI ZĂPADEI

Acest ecran vă protejează perfect de zgârierea parbrizului. Nu mai răzuiți parbrizul. De acum încolo, tot ce trebuie să faci este să începi iarna și poți pleca imediat. Secretul este ascuns în dimensiunile ideale și materiale speciale care se potrivesc perfect parbrizului și oferă protecție perfectă împotriva inghetului si zapezii.

 

SFÂRȘIT SCAUNELOR  ÎNCĂLZITE

Acest ecran este un ajutor imens chiar și în zilele toride de vară. De acum înainte, nu vei fi surprins de scaunele strălucitoare și de volanul, pe care nici nu le poți atinge. Stratul special de aluminiu reflectă perfect razele soarelui și menține o climă mai bună în interior. În același timp, oferă interiorului protecția necesară împotriva radiațiilor UV.

 parbriz pentru mașină

 

CEA MAI UȘOARĂ MANIPULARE

Instalarea acestui ecran durează doar un moment. Întindeți-l pe parbriz și țineți curelele laterale în ușa închisă. Astfel, poți fi sigur că ecranul se va menține perfect pe loc. Când nu trebuie să utilizați ecranul, depozitați-l confortabil în portbagajul mașinii. Instalați partea neagră în partea de sus iarna și partea argintie în partea de sus vara.

 

POTRIVIT APROAPE PENTRU TOATE MAȘINI

Acest antigivrare special și parasolar este universal. Datorită dimensiunilor sale ideale, este potrivit pentru marea majoritate a mașinilor. Îți protejează perfect și îți face viața mai ușoară.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La producerea acestui parbriz au fost utilizate materiale premium și tehnologie de producție de ultimă generație, care garantează funcționalitatea și durabilitatea produsului. Sunteți sigur că vă va servi mulți ani.

 husă universală pentru sling de vară

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: 156 cm x 112 cm
  • Potrivit pentru aproape toate tipurile de mașini
  • Potrivit pentru toate anotimpurile

 

SFATUL NOSTRU

MARCHII DE PRETECTIE ORIGINALE PENTRU DISCELE ROTII

 

jante de protecție elegante pentru roți

 

Descoperă o protecție senzațională pentru jantele mașinii taleJantele de protecție protejează și în același timp conferă roților un stil unic. Mizați pe excelență și fiți originali.

 

 

 CAPACUL PERFECT PENTRU MAȘINĂ

 

de înaltă calitate, prelata auto impermeabilă

 

Faceți cunoștință cu această husă de mașină grozavă, care vă va ajuta să vă protejați animalul de companie de ploaie, praf, îngheț, raze UV dăunătoare și alte daune.

 

 

KIT COMPLET DE REPARARE A PARBRIZULUI AUTO

 

kit practic de reparare a parbrizului

 

Uneori, este nevoie doar de o mică pietricică pentru a provoca o crăpătură sau o zgârietură pe parbrizul mașinii dumneavoastră. Vă prezentăm o trusă practică de reparare a parbrizului autocare va face reparația rapidă și ușoară.

 

 

CAPAC DE SCAUN DE RĂCIRE INOVATOARE

 

acoperire puternică de răcire a scaunului auto

 

Descoperiți senzația unică de a conduce o mașină. Husa de răcire a scaunului este un companion neprețuit pe drum pentru aventurile de vară.

 

 

PROTECȚIA SCAUNULUI ÎMPOTRIVA EXCAVĂRII

protecție scaun auto împotriva murdăriei

Husa noastră premium impermeabilă pentru scaun auto este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă proteja mașina. Protejează scaunul de murdărie, noroi, zăpadă și ploaie și este, de asemenea, elegant.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: