Încălzire unică a mașinii

Cod: DS31787605
170 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Încălzirea suplimentară de înaltă calitate pentru mașină pentru încălzirea eficientă a mașinii și geamul din față sau din spate vă va oferi căldură benefică în doar un minut. Designul patentat asigură încălzirea imediată și distribuția uniformă a căldurii.

Căldura benefică te va ajuta să creezi un confort neprețuit, mai ales în lunile de iarnă. Acest aparat portabil de aer condiționat auto poate fi, de asemenea, comutat în modul de răcire. Ideal pentru mașini fără aer condiționat.

Datorită cablului lung, poate fi instalat aproape oriunde în mașină. Doar conectați-l la bricheta de 12 V și încălzirea va funcționa imediat.

Construcția ranforsată, materialele premium și puterea maximă de încălzire fac din acest încălzitor auto un produs premium în categoria sa de preț.

 • Încălzire rapidă
 • Menține o temperatură constantă
 • Protecție integrată împotriva supraîncălzirii
 • Performanță maximă de încălzire
 • Potrivit pentru majoritatea mașinilor

 

SFATUL NOSTRU

De asemenea, vă recomandăm: 2x plăcuțe de încălzire + cadou gratuit: o brichetă grozavă.

Vezi și alte bunătăți pentru șoferi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CĂLDURĂ INSTANTANEE ÎN MAȘINĂ

A urca într-o mașină rece în lunile reci nu este plăcut. Este nevoie de o veșnicie pentru ca mașina să se încălzească. Ca să nu mai vorbim de geamurile înghețate care nu se dezgheț și nu se dezgheț. Nu numai că sănătatea dumneavoastră suferă în acest fel, dar vă puneți în pericol și siguranța și siguranța colegilor dvs. de pasageri. Acest încălzitor auto vă va ajuta să rezolvați aceste probleme în cel mai scurt timp. Senzația de căldură este neprețuită. Imediat dupa pornire, începe sa se incalzeasca si îți oferă căldură dorită.

 

incalzire-auto 

 

O TRANSPORTAȚI ORIUNDE

Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, acest încălzitor este făcut pentru portabilitate. Îl poți folosi în aproape orice mașină. Datorită cablului, care are o lungime de până la 1,4 m, îl puteți așeza în locul dorit convenabil și confortabil.

 

NU ÎMPOVĂREAZĂ BATERIA AUTO

Pe lângă faptul că acest ventilator de aer cald pentru mașină oferă performanțe ridicate, nu trebuie să vă faceți griji că vă va supraîncărca acumulatorul sau bateria. Este cu adevărat eficient, dar prietenos cu mașina ta.

 

PERFORMANȚĂ UIMITOARE ȘI SIGURANȚĂ MAXIMĂ

În ciuda dimensiunilor sale mici, încălzitorul poate furniza o putere enormă. Încălzește confortabil orice cameră. Datorită siguranței de siguranță, este protejată împotriva supraîncălzirii.

 

unica-masina-incalzire

 

PENTRU DEZGHEȚAREA RAPIDĂ A FERESTRELOR

De acum înainte, nu mai trebuie să așteptați minute lungi pentru ca parbrizul să se dezghețe. Datorită puterii sale puternice de încălzire, vă va ajuta să dezghețați geamurile mașinii în cel mai scurt timp.

 

PRECUM ȘI AER CONDIȚIONAT

Datorită funcției FAN, puteți opri încălzirea și utilizați acest dispozitiv ca aparat de aer condiționat auto. Excelent pentru mașini mai vechi fără aer condiționat.

 

CUM ESTE UTILIZAT ÎNCĂLZITORUL

Atașați încălzitorul mașinii în locația dorită folosind banda cu două fețe inclusă. Apoi conectați capătul la brichetă. Selectați funcția dorită.

 • Funcția HEAT - pentru aer cald iarna
 • Funcție de ventilație FAN care răcește aerul vara. Perfect pentru mașini mai vechi fără aer condiționat.
 • Consumul de energie 150 W, încălzește mașina foarte repede, fără a solicita bateria mașinii.
 • Lungimea cablului de 140 cm este suficientă pentru a monta încălzitorul pe toate părțile vehiculului


incalzire-auto

 

MATERIALE DE CALITATE ȘI DESIGN STILAT

La producerea acestui ventilator cu aer cald s-au folosit materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție patentată, ceea ce este o garanție că această încălzire va dura pentru tine. Designul unic este potrivit pentru orice cameră.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ:

 • Putere de intrare: 150W
 • Conexiune la rețea: 12V
 • Dimensiuni (lungime / latime / inaltime): 14,5x15x6,5cm
 • Lungime cablu: 140 cm
 • Greutate: 355 g

 

SFATUL NOSTRU

 

ORGANIZATOR SCAUN AUTO

 

organizator scaun auto

 

Ai mizerie și diverse lucruri împrăștiate pe locurile din spate? Evitați această problemă și cumpărați acest dosar pentru canapea. Un accesoriu practic pentru fiecare mașină. Filerul oferă mai multe buzunare mari diferite.

 

 

 

PARASOLAR PENTRU PARBRIZ

 

parasolar pentru parbriz

 

Faceți cunoștință cu un parasolar auto de înaltă calitate care protejează perfect împotriva razelor solare și a căldurii. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și tehnologiei speciale, este durabil și fiabil.

 

 

ORGANIZATOR PORTBAGAJ AUTO

 

organizator portbagaj auto

 

Cumpărați un asistent de cumpărături la îndemână. Nu mai sunt obiecte în portbagajul mașinii, care zac ici și colo. Cumpărați un organizator practic și lucrurile vor rămâne la locul lor.

 

 

SALTEA PNEUMATICA DE CALITATE PENTRU MAȘINĂ

 

saltea pneumatica de calitate pentru mașină

 

Bucurați-vă de o odihnă confortabilă oriunde pe drum cu această saltea cea mai confortabilă pentru mașină.

 

 

 

EXCELENT RĂZUITOR ELECTRIC DE GHEAȚĂ - PENTRU GEAMURILE MAȘINII

 

răzuitor de gheață electric practic - pentru geamurile mașinii

 

Încercați racleta de gheață la îndemână și veți curăța geamurile mașinii dvs. chiar și în cea mai friguroasă iarnă în mod convenabil, sigur și mai ales rapid. Îndepărtează perfect gheața și zăpada înghețată de pe suprafața geamului.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: