Răzuitor de gheață electric practic - pentru geamurile mașinii

Cod: DS14743647
89 RON / ks
În stoc (>5 ks)

Încercați racleta de gheață la îndemână și veți curăța geamurile mașinii dvs. chiar și în cea mai friguroasă iarnă în mod convenabil, sigur și mai ales rapid. Îndepărtează perfect gheața și zăpada înghețată de pe suprafața geamului.

Răzuitorul de gheață electric unic este încălzit datorită unei spirale termice care poate încălzi până la 180°C. Prin intermediul căldurii, gheața înghețată de pe geam se topește și vă puteți curăța mai ușor geamurile.

Alimentarea cu energie este convenabilă și se face direct la priza de 12 V a brichetei auto. Manevrarea perfectă a racletei electrice pentru parbriz este asigurată de cablul suficient de lung și de forma ergonomică a mânerului.

Datorită dimensiunilor sale compacte, puteți lua această racletă electrică perfectă cu dvs. oriunde mergeți. Călătoria dvs. cu mașina pe timp de iarnă va fi mult mai sigură.


 

SFATUL NOSTRU

Încercați ochelarii de vedere pe timp de noapte pentru șoferi care împiedică orbirea de la mașinile care vin din sens opus, favorizează vederea pe timp de noapte și ceața și vă protejează activ vederea.

Gata cu obiectele din portbagajul mașinii care zac pe jos. Achiziționați un organizator de portbagaj practic și lucrurile vor rămâne la locul lor.

Vezi și mai multe  gadgeturi pentru șoferi


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

EXCELENT RĂZUITOR ELECTRIC DE GHEAȚĂ - PENTRU GEAMURILE MAȘINII

Mulți oameni consideră că este foarte enervant și destul de dificil să îndepărteze zăpada și gheața de pe parbrizul mașinii lor în timpul iernii. Dar de acum încolo poate fi altfel. Datorită excelentei raclete electrice pentru gheață, puteți curăța geamurile mașinii dvs. fără a fi nevoie să depuneți prea multă forță.

 • încălzirea rapidă a spiralei
 • fără a fi nevoie de o presiune inutilă asupra racletei
 • design practic
 • alimentarea cu energie de la priza de 12 V a brichetei autoturismului
 • conducere mult mai sigură

 

 Răzuitor de gheață electric practic - pentru geamurile mașinii

 

SPIRALĂ DE ÎNCĂLZIRE

Racleta electrică unică pentru geamuri de mașină are un efect de încălzire. Acesta vă va ușura considerabil munca de curățare a parbrizului mașinii dvs. Va topi convenabil și rapid zăpada care a înghețat peste noapte pe geamurile mașinii dumneavoastră.

Efectul de încălzire este obținut datorită unei spirale speciale de încălzire.

 

DESIGN INOVATOR

Racleta pentru geamuri de mașină încălzită are un design cu adevărat inovator, modern și practic. Vă va oferi un confort maxim atunci când curățați parbrizul înghețat al mașinii dumneavoastră.

Utilizarea în siguranță a acestei raclete electrice pentru sticlă este asigurată de mânerul ergonomic. Puteți prinde răzuitorul ferm și apoi îl puteți manevra confortabil.

 

SURSĂ DE ALIMENTARE PRACTICĂ

Alimentarea cu energie electrică a răzuitorului electric de gheață este practică. Trebuie doar să o conectați cu un cablu la priza de 12 V a brichetei autoturismului. Cablul lung face ca manevrarea răzuitorului să fie cât mai ușoară. Ajungeți în mod convenabil la orice parte a geamului.

 

Răzuitor de gheață electric practic - pentru geamurile mașinii

 

CONTROL LED

Racleta electrică unică are o lumină LED specială pentru a indica faptul că dispozitivul a fost pornit. Pentru a-l porni și opri se folosește un comutator ON/OFF la îndemână. Racloarul se încălzește foarte repede până la o temperatură maximă de 180 de grade Celsius și poate fi apoi utilizat.

 

ÎNALTĂ CALITATE

Racleta electrică încălzită pentru geamuri este fabricată din materiale de înaltă calitate cu proprietăți excelente. Vă va dura foarte mult timp. De asemenea, este un dispozitiv foarte ușor, ceea ce îl face ușor de transportat și de depozitat în mașină.

 

CURĂȚAREA COMODĂ A GEAMURILOR AUTO

De acum încolo, viața ta va fi mult mai ușoară! Datorită efectului special de încălzire al racletei, răzuirea gheții nu va mai dura atât de mult timp. Nu veți mai întârzia niciodată la mașină, veți scăpa de stresul timpului. Și este absolut ușor.

 

Răzuitor de gheață electric practic - pentru geamurile mașinii

 

SPECIFICAȚII TEHNICE

 • material: metal + plastic
 • Alimentare: 12 V (de la priza brichetei)
 • Lungime: 27 cm
 • lățime: 8,5 cm (racletă)
 • grosime: 4 cm
 • culoare: negru și argintiu


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: