Încălzire auto de înaltă calitate – încălzitor

Cod: DS47390468
Ofertă Recomandare
170 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Încălzirea suplimentară de înaltă calitate pentru mașină pentru încălzirea eficientă a mașinii și a parbrizului sau a lunetei vă va oferi căldură benefică în doar un minut. Designul patentat asigură o încălzire instantanee și o distribuție uniformă a căldurii.

Căldura benefică te va ajuta să creezi un confort neprețuit, mai ales în lunile de iarnă. Acest aparat portabil de aer condiționat auto poate fi, de asemenea, comutat în modul de răcire. Ideal pentru masini fără aer conditionat.

Datorită cablului lung, poate fi instalat aproape oriunde în mașină. Doar conectați la o brichetă de 12 V și încălzirea va funcționa pentru dvs. imediat.

Construcția ranforsată, materialele premium și puterea maximă de încălzire fac din această încălzire pentru mașină un produs premium în gama sa de preț.

 • Încălzire rapidă
 • Menține o temperatură constantă
 • Protecție integrată la supraîncălzire
 • Performanță maximă de încălzire
 • Potrivit pentru majoritatea mașinilor

 

SFATUL NOSTRU

Vă recomandăm, de asemenea, un excelent: 2x plăcuță de încălzire + cadou gratuit: o brichetă grozavă din trei piese.

Vezi și alte gadgeturi pentru șoferi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CĂLDURĂ IMEDIATĂ ÎN MAȘINĂ

Când te urci într-o mașină rece în lunile reci, nu este plăcut. Este nevoie de o veșnicie pentru ca mașina să se încălzească. Ca să nu mai vorbim de geamurile înghețate care nu se dezgheț și nu se dezgheț. Acest lucru nu numai că vă afectează sănătatea, dar vă puneți în pericol și siguranța și siguranța colegilor dvs. de pasageri. Această încălzire a mașinii vă va ajuta să rezolvați aceste probleme într-un timp scurt. Senzația de căldură este neprețuită. Imediat după pornire, începe să se încălzească și vă oferă căldura necesară.


încălzire unică a mașinii

 

MUTAȚI ORIUNDE

Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, acest încălzitor este conceput pentru a fi transportat. Îl poți folosi în aproape orice mașină. Datorită cablului de până la 1,4 m lungime, îl poți așeza confortabil și confortabil în locul dorit.

 

NU ÎNGREUNEAZĂ BATERIA AUTO

Pe lângă faptul că acest ventilator de aer cald pentru mașină oferă performanțe ridicate, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la supraîncărcarea bateriei. Este cu adevărat eficient, dar prietenos cu mașina ta.

 

PERFORMANȚĂ UIMITOARE ȘI SIGURANȚĂ MAXIMĂ

În ciuda dimensiunilor sale mici, încălzitorul poate furniza o putere enormă. Încălzește confortabil orice cameră. Datorită siguranței de siguranță, este protejat împotriva supraîncălzirii.

 

încălzire pentru mașină

 

PENTRU DEZGHEȚAREA RAPIDĂ A GEAMULUI

De acum înainte, nu trebuie să aștepți mult pentru ca parbrizul tău să se dezghețe. Datorită puterii sale puternice de încălzire, te va ajuta să dezgheți geamurile mașinii în cel mai scurt timp.

 

ȘI CA AER CONDIȚIONAT

Datorită funcției FAN, puteți opri încălzirea și utilizați acest dispozitiv ca aparat de aer condiționat auto. Excelent pentru mașini mai vechi fără aer condiționat.

 

CUM SĂ UTILIZAȚI ÎNCĂLZITORUL

Atașați încălzitorul mașinii în locația dorită folosind banda cu două fețe inclusă. Apoi conectați ștecherul la brichetă. Selectați funcția dorită.

 • Funcția HEAT - pentru aer cald iarna
 • Funcție de ventilatie FAN, care raceste aerul vara. Perfect pentru mașini mai vechi fără climă.
 • Consumul de energie 150W, încălzește mașina foarte repede fără a încărca bateria mașinii.
 • Lungimea cablului de 140 cm este suficientă pentru a monta încălzitorul pe toate părțile vehiculului

 

încălzire pentru mașină puternică

 

CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE A MATERIALELOR ȘI DESIGN DE STIL

Producția acestui ventilator cu aer cald folosește materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție patentată, ceea ce este o garanție că această încălzire vă va dura. Designul unic este potrivit pentru orice cameră.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ:

 • Consum de energie: 150W
 • Conexiune la rețea: 12V
 • Dimensiuni (lungime / latime / inaltime): 14,5x15x6,5 cm
 • Lungime cablu: 140 cm
 • Greutate: 355 g

 

SFATUL NOSTRU

 

ORGANIZATOR SCAUN AUTO

 

organizator scaun auto

 

Ai mizerie și diverse lucruri împrăștiate pe locurile din spate? Evitați această problemă și cumpărați acest dosar pentru canapea. Un accesoriu practic pentru fiecare mașină. Filerul oferă mai multe buzunare mari diferite.

 

 

 

PARASOLAR PENTRU PARBRIZ

 

parasolar pentru parbriz

 

Faceți cunoștință cu un parasolar auto de înaltă calitate care protejează perfect împotriva razelor solare și a căldurii. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și tehnologiei speciale, este durabil și fiabil.

 

 

ORGANIZATOR PORTBAGAJ AUTO

 

organizator portbagaj auto

 

Cumpărați un asistent de cumpărături la îndemână. Nu mai sunt obiecte în portbagajul mașinii, care zac ici și colo. Cumpărați un organizator practic și lucrurile vor rămâne la locul lor.

 

 

SALTEA PNEUMATICA DE CALITATE PENTRU MAȘINĂ

 

saltea pneumatica de calitate pentru mașină

 

Bucurați-vă de o odihnă confortabilă oriunde pe drum cu această saltea cea mai confortabilă pentru mașină.

 

 

 

EXCELENT RĂZUITOR ELECTRIC DE GHEAȚĂ - PENTRU GEAMURILE MAȘINII

 

răzuitor de gheață electric practic - pentru geamurile mașinii

 

Încercați racleta de gheață la îndemână și veți curăța geamurile mașinii dvs. chiar și în cea mai friguroasă iarnă în mod convenabil, sigur și mai ales rapid. Îndepărtează perfect gheața și zăpada înghețată de pe suprafața geamului.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: