Cel mai puternic încălzitor auto

Cod: DS85898967
286 RON / ks
În stoc (>5 ks)

 

Încălzitor auto suplimentar puternic pentru încălzirea eficientă a mașinii și a parbrizului sau a geamului din spate vă oferă căldură benefică în doar un minut. Designul patentat asigură o încălzire instantanee și o distribuție uniformă a căldurii.

Căldura benefică vă va ajuta să creați un confort neprețuit, mai ales în lunile de iarnă. Acest aparat de aer condiționat auto portabil poate fi comutat și pe modul de răcire. Ideal pentru mașinile fără aer condiționat.

Datorită cablului lung, acesta poate fi instalat aproape oriunde în mașină.  Este suficient să îl conectați la bricheta de 12 V și încălzitorul va funcționa imediat.

Construcția consolidată, materialele de calitate superioară și performanța maximă de încălzire fac din acest încălzitor auto un produs premium în gama sa de prețuri.

 • Încălzire rapidă
 • Menține o temperatură constantă
 • Protecție integrată împotriva supraîncălzirii
 • Performanță maximă de încălzire
 • Potrivit pentru majoritatea mașinilor

 

SFATUL NOSTRU

Vă recomandăm și alte încălzitoare auto suplimentare la un preț redus

Vezi și mai multe gadgeturi pentru șoferi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CĂLDURĂ INSTANTANEE ÎN MAȘINĂ

Când te urci într-o mașină rece în lunile reci, nu este deloc plăcut. Durează o veșnicie ca mașina să se încălzească. Ca să nu mai vorbim de geamurile înghețate care nu vor și nu vor dezgheța. Nu numai că sănătatea ta are de suferit, dar îți pui în pericol și siguranța ta și a pasagerilor tăi. Acest încălzitor auto vă va ajuta să rezolvați aceste probleme în cel mai scurt timp. Senzația de căldură este neprețuită. Imediat după ce îl porniți, acesta începe să se încălzească și vă oferă căldura pe care o doriți.

Este de până la 2 ori mai puternic decât alte încălzitoare auto.

 

Cel mai puternic încălzitor auto  

 

IA-L ORIUNDE

Datorită dimensiunilor sale compacte și a greutății reduse, acest încălzitor este perfect pentru a fi transportat. Îl puteți utiliza în aproape orice mașină. Datorită unui cablu cu o lungime de până la 1,35 m, îl puteți amplasa în locul dorit în mod convenabil și confortabil.

 

NU SOLICITĂ BATERIA MAȘINII

În plus față de performanța ridicată a acestui ventilator auto, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la supraîncărcarea bateriei sau a acumulatorului. Este cu adevărat eficient, dar delicat cu mașina dvs.

 

PERFORMANȚĂ UIMITOARE ȘI SIGURANȚĂ MAXIMĂ

În ciuda dimensiunilor sale mici, încălzitorul poate furniza o putere enormă. Acesta va încălzi confortabil orice încăpere. Datorită siguranței, este protejat împotriva supraîncălzirii.

 

Cel mai puternic încălzitor auto  

 

PENTRU DEZGHEȚAREA RAPIDĂ A FERESTRELOR

Acum nu mai trebuie să așteptați minute îndelungate pentru dezghețarea parbrizului. Datorită puterii sale puternice de încălzire, vă va ajuta să vă dezghețați geamurile mașinii în cel mai scurt timp.

 

DE ASEMENEA, CA AER CONDIȚIONAT

Datorită funcției FAN, puteți opri încălzirea și puteți folosi această unitate ca aparat de aer condiționat pentru mașină. Ideal pentru mașinile mai vechi fără aer condiționat.

 

MODUL DE UTILIZARE A ÎNCĂLZITORULUI

Atașați încălzitorul auto la locația dorită cu ajutorul benzii dublu-adezive furnizate. Apoi conectați capacul de capăt la bricheta. Selectați funcția dorită.

 • Funcția HEAT - pentru aer cald în timpul iernii
 • Funcția de ventilație FAN care răcește aerul în timpul verii. Perfectă pentru mașinile mai vechi fără sistem de climatizare.
 • Cu o intrare de 150 W sau 300 W, încălzește mașina foarte repede, fără a pune presiune asupra bateriei mașinii.
 • Lungimea de 135 cm a cablului este suficientă pentru a monta încălzitorul pe toate părțile vehiculului.

 

Cel mai puternic încălzitor auto  

 

MATERIALE DE CALITATE SUPERIOARĂ ȘI DESIGN ELEGANT

În producția acestui ventilator cu încălzire au fost folosite materiale de cea mai bună calitate și o tehnologie de fabricație brevetată, garantând astfel că acest încălzitor va rezista în timp. Designul unic este potrivit pentru orice încăpere.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:

 • Putere: 150 - 300 W (selectabil)
 • Conexiune la rețea: 12V
 • Dimensiuni (lungime/lățime/înălțime): 17,5 cm x 8,5 cm x 16,5 cm
 • Lungimea cablului: 135cm
 • Greutate: 1,1 kg
 • Culoare: negru

 

SFATUL NOSTRU

 

ORGANIZATOR SCAUN AUTO

 

organizator scaun auto

 

Ai mizerie și diverse lucruri împrăștiate pe locurile din spate? Evitați această problemă și cumpărați acest dosar pentru canapea. Un accesoriu practic pentru fiecare mașină. Filerul oferă mai multe buzunare mari diferite.

 

 

 

PARASOLAR PENTRU PARBRIZ

 

parasolar pentru parbriz

 

Faceți cunoștință cu un parasolar auto de înaltă calitate care protejează perfect împotriva razelor solare și a căldurii. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și tehnologiei speciale, este durabil și fiabil.

 

 

ORGANIZATOR PORTBAGAJ AUTO

 

organizator portbagaj auto

 

Cumpărați un asistent de cumpărături la îndemână. Nu mai sunt obiecte în portbagajul mașinii, care zac ici și colo. Cumpărați un organizator practic și lucrurile vor rămâne la locul lor.

 

 

SALTEA PNEUMATICA DE CALITATE PENTRU MAȘINĂ

 

saltea pneumatica de calitate pentru mașină

 

Bucurați-vă de o odihnă confortabilă oriunde pe drum cu această saltea cea mai confortabilă pentru mașină.

 

 

 

EXCELENT RĂZUITOR ELECTRIC DE GHEAȚĂ - PENTRU GEAMURILE MAȘINII

 

răzuitor de gheață electric practic - pentru geamurile mașinii

 

Încercați racleta de gheață la îndemână și veți curăța geamurile mașinii dvs. chiar și în cea mai friguroasă iarnă în mod convenabil, sigur și mai ales rapid. Îndepărtează perfect gheața și zăpada înghețată de pe suprafața geamului.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: