Tancuri de luptă RC pentru control de la distanță - luptă cu tancuri

Cod: DS82870435
279 RON –10 %
tancuri de lupta
279 RON –10 % 249 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu aceste tancuri unice de luptă RC care vă vor duce la o adevărată luptă cu tancuri. Experimentați fiorul luptei și multă distracție cu acest set grozav de tancuri de luptă. Setul permite doi adversari să se lupte între ei.

Contorul de pe spate numără numărul de lovituri și tancul învins va fi imobilizat timp de 30 de secunde. Atunci bătălia poate începe din nou. Controlul precis, puterea mare, rotația turnului, designul sofisticat, transmisia prin curea, sunete realiste și recul sporesc experiența de joc.

Modelele RC sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate folosind cea mai recentă tehnologie de producție, ceea ce este o garanție a funcționalității și durabilității produsului. Bateriile reîncărcabile vă economisesc bani și natură.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

TANCURI UNICE DE LUPTA RC

Folosind aceste tancuri de luptă unice, puteți juca o adevărată luptă cu tancuri. Tancurile au frecvențe diferite (27MHz și 40 MHz), ceea ce permite a două persoane să se joace în același timp. Tancul are un contor care indica numărul de lovituri, după 4 lovituri precise lupta este castigata și tancul pierdut este imobilizat timp de 30 de secunde, după acest timp se poate continua lupta.


tancuri de lupta

 

DIVERTISMENT EXCEPTIONAL

Aceste tancuri grozave de luptă te vor duce într-o adevărată luptă cu tancuri. Vei experimenta cu ei ore de distracție reală și emoție reală din luptă. Gândește-te la noi strategii și învinge-ți adversarul.

 

CONTROL PERFECT DE PRECIZIE

Rezervorul este alimentat de două curele de cauciuc care aderă perfect la sol. Drept urmare, se descurcă extrem de bine și de precis. Un sistem independent de suspensie sub forma unui arc separat pentru fiecare roată funcționează perfect chiar și pe suprafețe neuniforme. Turela poate fi rotită la 360 de grade, în partea superioară există o trapă cu deschidere, în care există un trăgător cu o mitralieră, care stimulează și mai mult imaginația.

 

DESIGN REVIZUT

Au fost create modele unice de tancuri de luptă cu accent pe detalii și design fidel și sofisticat. Tancurile sunt foarte realiste. Aceștia reacționează la activarea motorului și la împușcare prin vibrarea întregului fuzelaj. Utilizarea motorului și a luminilor și sunetelor de tragere stimulează imaginația și promovează o experiență grozavă de joc.

 

jocuri unice cu tancuri de luptă

 

CADOU IDEAL PENTRU MICI ȘI MARI

Oferă celor dragi un cadou unic. Potrivit pentru Crăciun, zile de naștere și orice ocazie. Este un cadou ideal pentru copiii de toate varstele dar si pentru adultii care iubesc modelele RC.

 

CUM ESTE LUPTA CU TANCURI?

O luptă cu tancuri imită fidel o luptă adevărată. Tancurile scot sunete de motor și de foc. Când trag, ei imită recul ca pe un adevărat câmp de luptă. Auzi sunetul unei lovituri cu o lovitură precisă. Tancurile au lumini pe spate care numără loviturile. Când este lovit cu precizie, lumina învinsului se stinge. Când toate luminile se sting, înseamnă că bătălia s-a pierdut și tancul va fi imobilizat timp de 30 de secunde, apoi va fi posibil să începeți din nou bătălia.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

În producția acestor modele RC s-au folosit materiale de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție, ceea ce este o garanție a funcționalității și longevității modelelor. Rezervoarele și controalele au surse de alimentare separate. Setul include baterii reîncărcabile pentru alimentarea rezervoarelor.

 
tancuri de luptă deschise rc

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • varsta: 3+
  • scara: 1:14
  • frecventa: 2,4 GHz
  • sursa de alimentare: baterie (inclusa)
  • viteza maxima: 7-8 km/h
  • Raza telecomenzi: 30-40m
  • distanta de lupta: 3m
  • dimensiuni rezervor (lungime / latime / inaltime): 33/12 / 12 cm
  • dimensiuni driver (lungime / latime / inaltime): 12,5 / 16 / 4,5 cm

 

2x rezervor

2x telecomandă

2x încărcător


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: