Baterii reîncărcabile de calitate cu încărcător - 4x AA și 4 x AAA

Cod: DA88512902
160 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Descoperiți acest set unic de baterii și încărcătoare reîncărcabile într-unul singur. Acest set grozav include un încărcător de baterii cu care puteți încărca convenabil 4x baterii reîncărcabile AA și 4x baterii reîncărcabile AAA. Bateriile sunt incluse.


 

PACHETUL CONȚINE 1 BUC - ÎNCĂRCĂTOR DE BATERIE 4 BUC - BATERIE REÎNCĂRCABILĂ AAA 4BUC - BATERIE REÎNCĂRCĂBILE AA

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ÎNCĂRCĂTOR DE BATERIE DE CALITATE

Căutați un încărcător de baterie fiabil, sigur și puternic? Acest încărcător de baterii este cel mai simplu și mai sigur mod de a menține bateriile reîncărcabile AA și AAA în stare optimă. Puteți încărca 2 sau 4 baterii reîncărcabile în același timp. Încărcătorul este conceput pentru încărcarea bateriilor Ni-Mh și Ni-Cd.

 

elemtolto

 

DISPOZITIV MULTIFUNCTIONAL

Acest încărcător este multifuncțional și îl poți folosi pe diferite tipuri de baterii. Puteți încărca confortabil aproape toate bateriile reîncărcabile AA (creion), AAA (microcreion) sau 9V. Un singur dispozitiv este suficient. În plus, încărcătorul are LED-uri care indică progresul încărcării bateriei.


 

BATERIE PUTERNICE AAA

V-ați săturat să cumpărați baterii tot timpul? Căutați baterii reîncărcabile de calitate? Vă oferim aceste lanterne reîncărcabile premium pe care le puteți folosi oriunde.

 

toltheto aaa elemek

 

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ

Aceste baterii AAA au o funcție de reîncărcare rapidă. Dacă trebuie sa le folosești în 4-6 ore, le vei reincarca. Timpul standard de încărcare este de 14 până la 16 ore.

 

PERFORMANȚĂ A BATERIEI PE TERMEN LUNG

Aceste baterii au o capacitate de până la 2700 mAh. Datorită acestei capacități, vor servi mult timp. Sunt potrivite pentru toate echipamentele electrice standard. Dacă este necesar, le puteți reîncărca oricând fără risc de deteriorare.


 

BATERIE PUTERNICE AA

V-ați săturat să cumpărați baterii tot timpul? Căutați baterii reîncărcabile de calitate? Vă oferim aceste lanterne reîncărcabile premium pe care le puteți folosi oriunde.


toltheto elemek AA

 

FĂRĂ EFECT DE MEMORIE

Datorită unei producții speciale de ultimă generație, aceste baterii reîncărcabile nu au efect de memorie. Efectul de memorie este un fenomen atunci când bateria este încărcată doar la o anumită capacitate, de parcă și-ar fi amintit ultima valoare fără care a rămas. Cu aceste baterii, aveți garantat niciun pericol.

 

PERFORMANȚĂ A BATERIEI PE TERMEN LUNG

Aceste baterii ating o capacitate de până la 4700 mAh. Datorită acestei capacități, vor servi mult timp. Sunt potrivite pentru toate echipamentele electrice standard. Dacă este necesar, le puteți reîncărca oricând fără risc de deteriorare.

 

VIAȚA LA NIVEL ÎNALT

Aceste baterii speciale reîncărcabile au fost proiectate având în vedere durabilitatea și funcționalitatea maximă. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și tehnologiei de producție premium, durata lor de viață, atunci când sunt utilizate corect, este de peste 1000 de cicluri. În acest fel, puteți înlocui cu ușurință până la 1000 de baterii de unică folosință.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: