Aparate de curățat cu aburi

METODĂ EFICIENTĂ DE CURĂȚARE

Căutați o modalitate eficientă și eficientă de a vă curăța casa sau biroul? Nu căutați mai departe decât curățătorii cu abur! Aparatele de curățat cu abur sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să curețe fără a utiliza substanțe chimice dure sau solvenți și sunt ideale pentru o varietate de suprafețe, inclusiv podele din lemn, gresie și chiar covoare.

În magazinul nostru online, oferim o gamă largă de aparate de curățat cu abur concepute pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră de curățare. Fie că sunteți în căutarea unui mop cu abur excelent sau a unui aparat de curățat cu abur de înaltă performanță, avem produsul potrivit pentru dvs.


 

Cele mai vândute

mop cu abur unic
Excelent mop cu abur
Momentan indisponibil
DS38061558
 
342 RON
Cenocco Home CC 9093 Nettoyeur vapeur CC 9093
 
205 RON
2 articole în total

Preţ

205 RON342 RON
1205342
mop cu abur unic
Excelent mop cu abur
Momentan indisponibil
342 RON

Încearcă un mop cu abur excelent și casa ta va străluci de curățenie fără prea mult efort. Cu aburul la temperaturi de până la 120 °C, nu veți scăpa doar de murdărie, ci și de...

DS38061558
Cenocco Home CC 9093 Nettoyeur vapeur CC 9093
205 RON

  Doriți o comandă imediată și perfectă? Încercați un aparat de curățat cu abur unic de înaltă performanță pentru curățarea aparatelor de bucătărie, tapițeriei, gresie și...

DS69362815

Mopurile noastre cu abur sunt ideale pentru curățarea de zi cu zi și sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat și întreținut. Datorită designului lor ușor și compact, sunt ușor de manevrat în casă sau birou și sunt excelente pentru îndepărtarea murdăriei și murdăriei de pe podele dure.

Dacă aveți nevoie de ceva mai solicitant, aparatele noastre de curățare cu abur de înaltă performanță sunt ideale pentru a face față sarcinilor de curățare solicitante. Sunt concepute pentru a curăța o mare varietate de suprafețe, inclusiv covoare, tapițerie și chiar chit. Datorită puterii puternice de abur, acestea pot îndepărta chiar și cele mai încăpățânate pete și murdărie.