Covorașe

O SELECȚIE LARGA DE COVORASE DE ÎNALTĂ CALITATE

Bine ați venit în magazinul nostru online, unde veți găsi o selecție largă de covoare de înaltă calitate pentru a vă satisface nevoile de curățare. Ne mândrim să oferim produse superioare care sunt concepute pentru a face curățarea mai ușoară. În această categorie vă prezentăm două covorașe de excepție: covorașul de curățare din microfibră Magic în negru și maro.

Vă prezentăm covorașul de curățat din microfibră Magic! Acest supliment inovator de curățare este un schimbător de joc atunci când vine vorba de a vă menține suprafețele impecabile. Fabricat din material premium din microfibră, acest preș se mândrește cu o absorbție excepțională care îi permite să capteze și să îndepărteze eficient murdăria, praful și murdăria de pe o varietate de suprafețe.


 

Cele mai vândute

3 articole în total

Preţ

120 RON210 RON
1120210
covoraș de curățare
Ofertă Recomandare
120 RON

  Covorașul magic absoarbe eficient și ușor murdăria, grăsimea, apa, prinde murdăria, umezeala, vă protejează podeaua și covoarele de dezordine și deteriorare. Este realizat...

DS37070407
covor de curățare magic
Ofertă Recomandare
120 RON

Covorașul magic absoarbe eficient și ușor murdăria, grăsimea, apa, prinde murdăria, umezeala, vă protejează podeaua și covoarele de dezordine și deteriorare. Este realizat...

DS52977434
covoraș de curățare a picioarelor 2x
Ofertă Recomandare
GRATUITGRATUIT
210 RON

PACHETUL CONȚINE 2 x covoraș magic cu LIVRARE GRATUITĂ. Covorașul magic absoarbe eficient și ușor murdăria, grăsimea, apa, prinde murdăria, umezeala, vă protejează podeaua și...

DS99964593

Covorașul de curățat din microfibră Magic este disponibil în două culori elegante: negru și maro. Indiferent dacă preferi negrul clasic sau o nuanță maro cald, ambele opțiuni vor adăuga o notă de eleganță curățării tale. Nu sunt doar funcționale, ci se potrivesc fără probleme în orice interior.

Una dintre caracteristicile cheie ale acestor covorașe este versatilitatea lor. Sunt proiectate pentru a face față mai multor suprafețe, așa că fac minuni pe blaturile de bucătărie, faianta de baie, blaturile din sticlă și multe altele. Indiferent unde trebuie să curățați, covorașul de curățare din microfibră Magic este la înălțime.

Materialul din microfibră folosit în aceste covorașe este extrem de moale și blând pe suprafețele delicate. Spune la revedere zgârieturilor sau petelor cauzate de instrumentele dure de curățare! Covorașul Magic Microfibre Cleaning Mat asigură o curățare lină și sigură de fiecare dată.