Roți pivotante

CALITATE ȘI PROFESIONALĂ

Bine ați venit în magazinul nostru online, cel mai bun loc pentru roți rulante de înaltă calitate și truse profesionale pentru mutarea mobilierului. Dacă aveți nevoie de soluții fiabile și eficiente care să faciliteze mutarea mobilierului, ați ajuns în locul potrivit.

Înțelegem provocările asociate cu mutarea obiectelor de mobilier grele sau voluminoase. De aceea, oferim o gamă largă de rotile special concepute pentru a face față cerințelor de transport de mobilier. Rotile noastre sunt construite pentru a rezista și pentru a asigura o mișcare lină și sigură a obiectelor dvs. de valoare, fără a deteriora podeaua sau suprafața.


 

Cele mai vândute

set de livrare mobila profesional
125 RON –28 %
Set de demontare mobila profesional
În stoc (>5 buc.)
DS59299882
A fost: 125 RON  (–28 %)
89 RON
1 articole în total

Preţ

89 RON90 RON
18990
set de livrare mobila profesional
125 RON –28 %
89 RON

  Cunoașteți acest set unic de descărcare care va face fiecare transfer de obiecte grele confortabil, ușor și sigur. Setul folosește roți și o tijă specială de...

DS59299882

Indiferent dacă sunteți un profesionist în mișcare sau un om de mână, rotile noastre rulante sunt însoțitorul perfect atunci când mutați mobila. Colecția noastră include o varietate de dimensiuni, stiluri și capacități de greutate, astfel încât să puteți găsi rotile ideale pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice.

Una dintre caracteristicile distinctive ale roților noastre este durabilitatea lor. Aceste roți sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a rezista la sarcini grele și la utilizare frecventă. Proiectate cu precizie și atenție la detalii, oferă stabilitate și manevrabilitate excelentă atunci când aveți cea mai mare nevoie.