Paturi si canisa pentru caini

CEA MAI BUNĂ SELECȚIE DE PATURI PENTRU CÂINI ȘI CĂSUȚE PENTRU CÂINI

Bine ați venit în magazinul nostru online, unde veți găsi cea mai bună selecție de paturi și cuști pentru câini pentru prietenul dumneavoastră blănos. Înțelegem că câinele dvs. merită cel mai mare confort și siguranță, motiv pentru care am selectat cele mai bune produse pentru dvs.

Colecția noastră de paturi pentru câini vine într-o varietate de forme, dimensiuni și culori pentru a se potrivi nevoilor animalului dvs. de companie. De la paturi ortopedice la perne de pluș, gama noastră de paturi pentru câini este concepută pentru a-i oferi câinelui dvs. un loc confortabil de odihnă după o zi lungă de joacă. Avem, de asemenea, paturi supraînălțate și paturi în formă de pătuț, care oferă un efect de răcorire în timpul verii toride și promovează circulația aerului pentru un somn mai sănătos.

Când vine vorba de căsuțe, avem o gamă largă de opțiuni din care puteți alege. De la căsuțele tradiționale din lemn pentru câini până la căsuțele moderne din plastic, avem tot ce vă trebuie. Căsuțele noastre sunt concepute pentru a vă menține câinele în siguranță, oferindu-i în același timp suficient spațiu pentru a se mișca liber.


 

Cele mai vândute

Covoraș practic încălzit pentru animale
Covoraș practic încălzit pentru animale
Momentan indisponibil
DS19526282
 
302 RON
2 articole în total

Preţ

107 RON302 RON
1107302
tampon termoizolant original pentru caini - incalzire
107 RON

Oferă celui mai bun prieten cu patru picioare cel mai cald și mai confortabil somn cu un tampon special termoizolant pentru câini. Animalul tau nu va mai avea de suferit...

DS63554194
Covoraș practic încălzit pentru animale
302 RON

Faceți cunoștință cu acest covoraș practic încălzit pentru animale de companie și îmbunătățiți spațiul de odihnă al câinilor și pisicilor dumneavoastră. Datorită acestui covoraș...

DS19526282

La magazinul nostru online, înțelegem că fiecare câine are nevoi unice, motiv pentru care oferim opțiuni de personalizare pentru produsele noastre. Puteți alege dimensiunea, culoarea și chiar adăuga atingeri personalizate patului sau canisei câinelui dumneavoastră.

Toate produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care sunt durabile și de lungă durată. Oferim prețuri competitive și livrare rapidă, astfel încât să vă puteți primi patul sau cușca pentru câini cât mai repede posibil.

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune selecții de paturi pentru câini și căsuțe pentru câini, nu mai căutați. În magazinul nostru online, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a-i oferi prietenului dvs. blănos confortul și siguranța pe care le merită. Cumpără acum și oferă-i câinelui tău cadoul unui somn bun.