Câine de îngrijire dentară

SUPER PRODUSE PENTRU CÂINI

Bine ați venit în magazinul nostru online pentru animale de companie, unde vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a avea grijă de prietenul dumneavoastră blănos. În această categorie, ne concentrăm pe importanța îngrijirii dinților câinelui dumneavoastră și pe modul în care puteți face acest lucru.

Știați că bolile dentare sunt una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate ale câinilor? La fel ca noi, oamenii, câinii trebuie să se spele pe dinți în mod regulat pentru a preveni problemele dentare, cum ar fi respirația urât mirositoare, cariile dentare și bolile gingivale.

În magazinul nostru veți găsi o gamă de produse care să vă ajute să aveți grijă de dinții câinelui dumneavoastră, inclusiv periuțe de dinți, paste de dinți, brânze dentare și aditivi pentru apă. Produsele noastre sunt special concepute pentru a promova sănătatea dinților și a gingiilor și sunt disponibile într-o varietate de arome pentru a se potrivi gustului câinelui dumneavoastră.


 

Cele mai vândute

Instrument practic - periuță de dinți pentru câine
 
82 RON
1 articole în total

Preţ

82 RON83 RON
18283
Instrument practic - periuță de dinți pentru câine
82 RON

Combină distracția cu caracterul practic. Periuța de dinți din silicon îl ajută pe animalul dvs. de companie să își curețe dinții în timp ce îl distrează ore întregi. Vă va...

DS85189865

Înțelegem că spălatul pe dinți al câinelui poate fi dificil, mai ales dacă nu este obișnuit cu asta. De aceea, oferim o gamă de periuțe de dinți special concepute pentru câini, cu peri moi, care sunt blânzi pentru dinții și gingiile lor. Oferim, de asemenea, pastă de dinți care este sigură pentru cainii să o înghită și care vine în arome pe care câinii le adoră, cum ar fi pui și carne de vită.

Dacă câinele dvs. nu este un fan al spălatului pe dinți, pastele noastre dentare de mestecat sunt o alternativă excelentă. Aceste produse de mestecat sunt concepute pentru a curăța dinții câinelui dumneavoastră în timp ce mestecă, ajutând la îndepărtarea plăcii și a tartrului acumulat. Oferim, de asemenea, aditivi pentru apă pe care îi puteți adăuga în bolul de apă al câinelui dumneavoastră, care pot ajuta la împrospătarea respirației și la promovarea dinților și gingiilor sănătoase.

În concluzie, îngrijirea dinților câinelui dumneavoastră este esențială pentru sănătatea și bunăstarea sa generală. În magazinul nostru, vă oferim toate produsele de care aveți nevoie pentru a menține dinții câinelui dumneavoastră sănătoși și curați. Răsfoiți oferta noastră astăzi și oferiți-i prietenului dumneavoastră blănos cadoul unei bune sănătăți dentare!