Covoraș magic de curățare din microfibră neagră Curățarea perfectă a pantofilor, dar și pentru câini și pisici

Cod: DS37070407
Ofertă Recomandare
120 RON
În stoc (>5 buc.)

 

Covorașul magic absoarbe eficient și ușor murdăria, grăsimea, apa, prinde murdăria, umezeala, vă protejează podeaua și covoarele de dezordine și deteriorare.

Este realizat dintr-o microfibra unică, care are proprietăți speciale de absorbție de multe ori mai mari decat un covoras clasic. Tot ce trebuie să faci este să treci prin covoraș și acesta va prinde instantaneu umezeala, murdăria, alergenii, praful și alte impurități.

Covorașul este potrivit și pentru câini și pisici, unde își curăță labele murdare într-o clipă. Covorașul magic este conceput pentru utilizare în apartament, casă, intrări principale, uși laterale, bucătării, intrări în garaj, terasă, grădină, în fața rulotei, pe scurt, oriunde este poluare.

După murdărie, spălați pur și simplu covorașul în mașina de spălat și agățați-l. Prin spălare repetată, covorașul nu este distrus, dimpotrivă - efectul de aspirație este întărit.


 

Acum acțiune: Aici vei găsi un pachet dublu convenabil de covorașe magice pentru care primești LIVRARE GRATUITĂ.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

MAGIC MAT - SOLUȚIE DE TOP PENTRU CULEGEREA MURDĂRIEI

Covorașul magic este extrem de absorbant și prinde murdăria și noroiul pe suprafața sa unică de îndată ce calci pe el. Această construcție incredibilă, împreună cu fibrele sale foarte absorbante, absoarbe umezeala mai repede decât un covoraș convențional. Puteți folosi covorașul și în baie. Nu trebuie să-ți ștergi pantofii, ci doar mergi pe ei. Poluare, apă, praf, pietriș, noroi, zăpadă, ploaie, iarbă, aruncați imediat toate aceste covorașe magice. Podelele tale vor fi curate și uscate.

 

covor de curățare magic

 

  • Potrivit atât pentru utilizare în exterior, cât și pentru interior
  • Absoarbe o cantitate mare de lichid
  • Eficiență bună de curățare
  • Design atemporal și elegant - murdăria este imperceptibilă datorită modelului pestriț
  • Previne alunecarea covorului
  • Margini plate pentru mers în siguranță
  • Protecție UV și durată lungă de viață
  • Potrivit pentru orice podea
  • Ușor de curățat și rapid de uscat

 

AJUTOR DE NEÎNLOCUIT ÎN TIMPUL IERNII ȘI ÎN ZILELE PLOIOASE

Cu siguranță vei recunoaște bazinele umede de apă de pe podeaua ta, mai ales în lunile de iarnă sau în zilele ploioase, pe care trebuie să le ștergi iar și iar. Atunci acest covor este un ajutor incredibil pentru neprețuit. Scapă de șervețele enervante și bucură-te mereu de o podea curată.

 

COVORAȘ PENTRU CÎINI ȘI PISICI

Covorașul Miracle este una dintre cele mai simple și rapide moduri de a curăța labele umede și murdare ale animalului tău de companie. Covorașul îndepărtează eficient umezeala și dezordinea de pe labe.

 

covoraș de curățare din microfibră

 

PĂR DE ÎNĂLȚIME JOASĂ

Înălțimea mică a covorului permite plasarea la ușă, unde covorașele cu un profil mai înalt ar împiedica deschiderea ușii.

 

CURĂȚAREA UȘOARĂ A COVORULUI

Covorașul magic poate fi spălat cu ușurință în mașina de spălat și agățat pe o rufe sau uscător. Apoi îl puteți folosi în mod repetat, iar și iar. Materialele de cea mai înaltă calitate garantează o durată lungă de viață a covorului dumneavoastră.

 

CALITATE VERIFICATĂ DE CLIENȚI

Aceste covorașe speciale au fost concepute special pentru hoteluri de 5 stele, centre comerciale mari, precum și bănci mari și clădiri comerciale. Tocmai datorită eficienței lor dovedite, sunt fabricate și distribuite pentru uz casnic comun, unde se bucură de o popularitate imensă.


covor magic de curățare  pentru câini și pisici

 

SIGURANȚA ESTE PE PRIMUL LOC

Marginea specială din cauciuc de pe partea inferioară ține covorașul pe loc, prevenind riscul de alunecare și împiedicare.

 

PENTRU EFICIENTA MAXIMA

Înainte de a utiliza covorașul pentru prima dată, înmuiați-l în apă rece și lăsați-l să se usuce complet. Spălarea și uscarea repetată crește efectul de aspirație. Nu folosiți balsam de rufe la spălare - este suficientă apă curată. Uscați natural - evitați uscarea pe calorifer. Căldura directă excesivă poate deteriora partea din cauciuc de pe spate.

 

Dimensiune covoraș: 46x62 cm


 

SFATUL NOSTRU

 

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA CURENTULUI DE AER

 

protecție împotriva curentului de aer - etanșare pe două fețe sub ușă

 

Protecția unică împotriva curentului de aer vă va oferi o izolație perfectă împotriva curenților, scurgerilor de căldură, insectelor, zgomotului sau mirosurilor. Este soluția perfectă pentru a vă ajuta să vă izolați casa în orice anotimp.

 

 

COVORAȘE ANTI-ALUNECARE UNICE SUB COVOR

covorașe anti-alunecare unice sub covor

Spune la revedere covoarelor alunecoase și crește siguranța în casa ta. Vă aducem o soluție unică și eficientă pentru covorașul anti-alunecare sub covor. De acum înainte, nu trebuie să vă faceți griji că vă împiedicați de covor sau alunecați pe el.

 

 

COVORAȘ ANTIALUNECARE PENTRU BAIE

 

covoraș antialunecare pentru baie

 

Evitați rănile periculoase și creșteți siguranța în casa dvs. Iti aducem o soluție unică și eficienta - tampon anti-alunecare pentru duș și baie. De acum înainte, nu trebuie să-ți faci griji că aluneci și că te rănești.

 

 

COVOR DE MEMORIE EXCELENT PENTRU BAIE

 

covor unic cu spumă de memorie

 

Încercați acest covor de baie unic și preveniți căderile sau alunecările în baie.

 

 

BANDĂ LUMINOASĂ ANTI-ALUNECARE PENTRU SCĂRI

 

bandă luminoasă anti-alunecare pentru scări

 

Ai podea alunecoasă? Vrei să eviți o cădere periculoasă pe scări? Această bandă anti-alunecare unică vă va ajuta în acest sens. Îți va oferi suportul și stabilitatea necesare chiar și pe suprafețe alunecoase.

 

 

POARTĂ PRACTICĂ PENTRU UȘĂ

 

poarta specială pentru uși

 

Încercați o poartă specială pentru ușă și nu veți mai avea niciodată probleme cu ușile deschise. Se va închide convenabil de una singură cu această închidere de ușă unică.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: