Covorașe antiderapante autoadezive sub covor 16 buc

Cod: DE99964672
Ofertă Recomandare
99 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Spune la revedere covoarelor alunecoase și crește siguranța în casa ta. Vă aducem o soluție unică și eficientă pentru covorașul anti-alunecare sub covor. De acum înainte, nu trebuie să vă faceți griji că vă împiedicați de covor sau alunecați pe el.

Tampoanele țin perfect orice covor pe orice suprafață. Indiferent dacă este un covor mare, benzi mici de rulare, covorașe sau alte covoare, aceste tampoane le vor ține stabil și în siguranță.

Pur și simplu lipiți tampoanele pe bază de tehnologie polimerică de colțurile covorului și le așezi pe podea. Acest lucru asigură o stabilitate ridicată a covorului. Dacă este necesar, îl puteți dezlipi pur și simplu, îl puteți spăla și utiliza din nou.

Straturile de bază nu deteriorează podelele și sunt potrivite pentru toate suprafețele, parchete, laminate, linoleum, beton, gresie și altele. Nu lasă urme lipicioase după decojire. Sunt potrivite și pentru utilizare în aer liber, de exemplu pentru covoare.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CEA MAI EFICIENTĂ SOLUȚIE ÎMPOTRIVA COVOARELOR

Datorită dimensiunilor practice și ușurinței în utilizare, sunt soluția potrivită pentru fixarea covoarelor. Benzile nepractice pentru covoare sau benzile cu două fețe pot lăsa lipici sau pot deteriora podeaua și covorul. Covorașele mari nu sunt practice dacă trebuie să curățați sub covor. Doar lipiți aceste covorașe anti-alunecare pe covor și ridicați-le și cu ele. Nu se mișcă nicăieri și, în plus, nu vă deteriorează în niciun fel podeaua sau covoarele.


covoraș anti alunecare

 

POTRIVIT PENTRU ORICE PODEA

Tampoanele sunt blânde și nu deteriorează nicio suprafață. Fie că este o podea din lemn, laminat, linoleum sau gresie, acestea vor fixa în mod fiabil orice covor în siguranță și stabil.

 

PENTRU ORICE TIP DE COVOR

Aceste covorașe sunt ideale pentru orice tip de covor. Nu contează dacă este un covor mare sau mic, benzi de rulare sau preș. Cu aceste tampoane puteți atașa orice fel de covor, de diferite dimensiuni și forme.

 

CUM SE UTILIZEAZĂ COVORAȘELE ANTI-ALUNECARE

Este extrem de ușor de utilizat și poate fi folosit de oricine. Curățați suprafața de bază pe care veți așeza covorul de pietre și praf. Aspirați covorul din spate, lipiți covorașele pe colțurile covorului și așezați covorul. Asta e tot.


sub covor

 

UTILIZARE REPETABILĂ

Datorită tehnologiei speciale de producție și materialului polimeric, puteți utiliza aceste tampoane în mod repetat. Dacă este necesar, desprindeți-le de pe covor, clătiți și refolosiți. După îndepărtare, nu lasă reziduuri pe covor.

 

ȘI PENTRU EXTERIOARE

Trebuie să atașați un preș sau un covor pe balcon? Nici o problema. Aceste tampoane speciale se pot descurca jucăuș într-o clipă. Nu le deranjează umezeala sau înghețul.

 

VA AJUTA LA NIVELAREA COVORULUI CURB

Ți-ai bătut covorul? Este încrețit sau altfel denivelat? Aceste tampoane speciale vă vor ajuta să uniformizați un covor mototolit sau denivelat într-o clipă. Îl vor întinde jucăuși și nu-l vei mai îngropa.

 
colț de covor autoadeziv împotriva alunecării

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • material: cauciuc
  • pachet: 4 buc
  • usor de spalat
  • dimensiune: 15 * 11 cm
  • formă specială de design
  • asigură securitatea

 

Conținutul pachetului

4 x Covorașe anti-alunecare sub covor


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: