Pad de design pentru sertare

Cod: DS12210399
60 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Covorașul pentru sertar este o soluție excelentă pentru aranjarea sertarelor în bucătărie, dormitor, baie, birou etc. Sertarul tău poate arăta cu adevărat curat și ordonat.

Pad servește ca protecție pentru dulapuri, sertare, rafturi sau rafturi. Pur și simplu îl lipiți cu bandă adezivă cu două fețe. Covorașul pentru sertar măsoară 150 x 50 cm. Poate fi tăiat în funcție de dimensiunile și nevoile raftului sau sertarelor dumneavoastra.

Este ușor de spălat și protejează împotriva deteriorării sau murdăriei. 

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și designului deosebit, vă va servi mulți ani. Păstrați lucrurile în ordine. Un ajutor menajer grozav care protejează sertarul și se asigură că lucrurile nu se mișcă.


 

SFATUL NOSTRU

Aici oferim un covor anti-alunecare convenabil de 2 pachete în sertar la un preț bun.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PAD UNIC PENTRU SERTARE

Cu fiecare deschidere a sertarului, lucrurile tale sunt împrăștiate și sertarul este zgâriat? Acest sertar vă va ajuta cu asta, ceea ce vă va proteja perfect sertarul și va păstra lucrurile pe el.

Este o soluție simplă și practică pentru aranjarea cât mai clară a lucrurilor în sertarele tale. Acest tampon va găsi o utilizare versatilă în fiecare gospodărie.


Pad de design pentru sertar

 

UNDE ÎL FOLOSEȘTI ORIUNDE

Puteți folosi tamponul într-un sertar cu lenjerie intima, șosete, în compartimente de bucatarie, într-un birou, dar și într-un sertar cu produse cosmetice și alte obiecte mici.

Este ușor de spălat și protejează împotriva deteriorării sau murdăriei. 

 

UTILIZARE REPETABILĂ

Marele avantaj al suportului de sertar este ca îl poți dezlipi oricand sa îl poți folosi într-un alt sertar dupa ideile tale.

 

INSTALARE UȘOARĂ

Instalarea pad-ului este foarte simplă și într-adevăr oricine se poate descurca. Covorașul pentru sertar măsoară 150 x 50 cm. Poate fi tăiat în funcție de dimensiunile și nevoile raftului sau sertarelor dumneavoastra. Pur și simplu îl lipiți cu bandă adezivă cu două fețe (nu este inclusă). Ține lucrurile organizate.


pad de sertar

 

DESIGN UNIC ȘI MATERIALE PREMIUM

Designul special al padului se va asigura că lucrurile îl țin bine. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și designului premium, se potrivește în toate sertarele.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: 150 x 50 cm
  • Material: PE + PU
  • Pad pentru dulapuri, sertare, rafturi sau rafturi
  • Poate fi tăiat la dimensiunile necesare
  • Rezistent la apă și ulei
  • Protecție împotriva deteriorării sau murdării sertarelor
  • Usor de spalat

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: