Organizator sertare - separator sertare

Cod: DS35546890
Ofertă Recomandare
64 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Organizatorul nostru de sertare este o soluție excelentă pentru aranjarea unui sertar în bucătărie, dormitor, baie, birou etc. Sertarul tău poate arăta cu adevărat curat și ordonat.

Înălțimea despărțitorului în sertar este de 8,8 cm inci și lungimea sa poate fi reglată în intervalul de la 32 la 55 cm. Datorită acestor dimensiuni, se potrivește în majoritatea sertarelor. Este ușor de instalat fără a deteriora priza. Nu necesită găurire sau cuie.

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și designului deosebit, vă va servi mulți ani. Marele avantaj este că îl poți folosi în mod repetat.

Păstrați lucrurile în ordine. Un mare ajutor în gospodărie care poate organiza lucrurile într-un sert


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei gasi un pachet convenabil de 5 bucati de organizatoare in sertare - un perete despartitor la care vei primi transport gratuit.

Aici vei gasi un pachet convenabil de 10 saci de vacuum  la care vei primi transport gratuit.

Vă recomandăm, de asemenea, o pungă de rufe pentru a vă proteja rufele de rupere, întindere și alte daune.

Încercați și organizatorul de pantofi, care vă va economisi până la 50% din spațiul din dulapul sau cutia de pantofi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DESPARTITOR UNIC PENTRU SERTAR

Veți observa cu siguranță dezordinea din sertarele pline cu lenjerie intimă, șosete sau ustensile de bucătărie. Ce ai oferi dacă sertarul tău ar avea un compartiment suplimentar. Aducem in sertar solutia unui paravan reglabil.

Este o soluție simplă și practică pentru aranjarea cât mai clară a lucrurilor în sertarele tale. Separați lenjerie, sortați șosete, vase și multe altele. Această oprire va găsi o utilizare versatilă în fiecare gospodărie.


organizator pentru orice lucru

 

UNDE ÎL FOLOSEȘTI ORIUNDE

Poti folosi compartimentul intr-un sertar cu lenjerie intima, sosete, in compartimente de bucatarie, intr-un birou, dar si intr-un sertar cu produse cosmetice si alte obiecte mici.

Colectorul nostru măsoară o înălțime de 8,8 cm și lungimea acestuia poate fi reglată de la 32 cm la 55 cm. Datorita acestor dimensiuni, se incadreaza in majoritatea sertarelor, indiferent ca sunt sertare din bucatarie, living, dormitor sau camera copiilor.

 

UTILIZARE REPETABILA

Marele avantaj al despartitorului de sertar reglabil este ca il poti scoate oricand daca este nevoie si il poti folosi intr-un alt sertar dupa ideile tale. Priza nu va fi deteriorată în timpul instalării, așa că o puteți folosi întotdeauna în preajmă.

 

INSTALARE USOARA

Instalarea partiției este foarte simplă și cu adevărat oricine se poate descurca. Nu sunt necesare unelte, sunt ușor de instalat și se potrivesc în majoritatea sertarelor. Organizatorul de sertar are o lungime reglabilă, astfel încât să îl puteți ajusta exact la sertarul dvs. Ține lucrurile organizate.


separator de haine

 

DESIGN UNIC ȘI MATERIALE PREMIUM

Designul special al colectorului asigură că acesta se va menține perfect pe loc. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, puteți fi sigur că vă vor servi mulți ani.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ:

  • Dimensiunile compartimentului despărțitor pliat: 32 cm
  • Dimensiuni perete despărțitor în stare complet dezasamblată: 55 cm
  • Inaltime compartimentare: 8,8 cm
  • Material: plastic
  • Culoare: alb, roz, albastru - livram in functie de disponibilitatea stocului
  • Il poti folosi in: bucatarie, baie, dormitor, dressing sau birou
  • Despartiment reglabil in functie de sertar

 

 


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: