Lumină de calitate în dulap

Cod: DS14312987
Ofertă Recomandare
54 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Experimentați lumina de calitate în dulap, cu performanță maximă și durata de viață extinsă a bateriei. Datorită diodelor LED puternice și ecologice, această lumină poate, de asemenea, să lumineze jucăuș dulapuri mari și alte spații întunecate. Luminozitatea ridicată și intensitatea luminii o predetermină pentru o iluminare de calitate și accesibilă a dulapului dvs.

Veți aprecia că lumina se va aprinde automat imediat ce dulapul este deschis și se va stinge imediat când este închis. În acest fel, puteți profita la maximum de confortul utilizatorului fără a fi nevoie de pornire sau oprire constantă.

Instalarea este foarte simplă, rapidă și poate fi făcută de oricine. Puteți folosi lumina oriunde în dulap, unitate de bucătărie, dulap, dulap de scule, comodă, seif sau oriunde aveți nevoie. Ține lucrurile clare. Această iluminare unică cu care vei străluci asupra lucrurilor te va ajuta cu asta.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei găsi pachete cu 10 bucăți de lumina in dulap la care vei primi transport gratuit.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CEA MAI FAVORITĂ LUMINA PENTRU DULAP

Acest iluminat unic de cabinet a devenit cel mai bine vândut iluminat. Datorită instalării ușoare și efectului excelent. În plus, calitatea excelentă a manoperei este completată de un preț excelent.


lumina-la-dulap

 

INSTALARE UȘOARĂ ȘI RAPIDĂ

Instalarea iluminatului este rapidă și extrem de ușoară. Doar introduceți bateriile și fixați cu șuruburi pe balamalele ușii. Dacă este necesar, lumina poate fi înșurubată în afara balamalelor - direct pe peretele dulapului.

Oricine se poate ocupa de instalare. Lumina este realizată din material de înaltă calitate și durabil, care completează designul compact.

 

CELE MAI BUNĂ CALITATE MATERIALE ȘI DESIGN DE STIL

Datorită producției moderne și materialelor de calitate, iluminatul vă va servi tot timpul. LED-urile speciale au un consum redus de energie, astfel încât bateria are o viață maximă. Materialele de cea mai înaltă calitate sunt o garanție a funcționalității chiar și în cazul utilizării pe termen lung și repetată. În plus, designul produsului este atemporal și elegant, așa că este potrivit și ca un plus de bun gust pentru orice casă.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ LUMINA DIN DULAP

Această lumină unică vă va oferi o iluminare suficientă și plăcută a dulapului dvs. imediat ce îl deschideți. Comutatorul de la capătul luminii răspunde la mișcarea ursii si de îndată ce este deschis lumina se aprinde. Dimpotrivă, se stinge imediat când este închis, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că vă descărcați bateria.


unică-lumină

 

PRACTICITATEA PE CARE VOI ADORA

De acum înainte, nu mai trebuie să-ți cauți lucrurile în întuneric în dulap. Cu această iluminare, vei străluci asupra ei. De acum înainte veți fi clar lucrurile. Vei găsi imediat lucrurile pe care le-ai căutat, vei ști ce tricou să porți astăzi sau ce pantofi sunt cei potriviți astăzi.

 

MULTIFUNCȚIONALITATE ȘI VARIABILITATE CARE CAPTURĂ

Lumina poate fi folosită în dulapuri, unități de bucătărie, cămară și în fiecare dulap cu uși care se pot deschide. Dulapurile luminează perfect și vă oferă o imagine de ansamblu perfectă. În același timp, lumina este un accesoriu stilat si de bun gust pentru casa.

 

lumina în dulap


SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • instalare ușoară pe balamaua ușii folosind șurubul care face parte din dulap, vezi fotografiile de mai sus
 • lumina se declanșează prin eliberarea butonului la deschiderea ușii
 • temperatura luminii 3000 K (lumina caldă) sau 6000 K (lumina rece)
 • design decent
 • alimentat de o baterie de 23 A (12 V).
 • iluminatul este asigurat de 3 LED-uri
 • manopera de calitate
 • întreținere ușoară
 • în caz de murdărie, ștergeți doar cu o cârpă umedă (nu înmuiați dispozitivul în apă)
 • ajutor la îndemână în camere întunecate
 • se potrivește atât în ​​dulap, cât și în dulapul de bucătărie
 • 6,5 x 4 cm

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: