CINCI AMBALAJE - Lumina LED cu senzor - iluminare scară

Cod: DC14185476
210 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Iluminarea LED de înaltă calitate cu senzor de mișcare vă va ajuta să vă îmbunătățiți interiorul la maximum. Datorită diodelor LED puternice și ecologice, această lumină poate ilumina în mod jucăuș scările, dulapurile și alte spații întunecate. Luminozitatea ridicată și intensitatea luminii o predetermină pentru o iluminare de calitate și accesibilă.

Veți aprecia că lumina se va aprinde automat când treceți pe lângă ea. Se va opri automat după 25 de secunde. În acest fel, puteți profita la maximum de confortul utilizatorului fără a fi nevoie de pornire sau oprire constantă.

Instalarea este foarte simplă, rapidă și poate fi făcută de oricine. Puteți folosi lumina oriunde pe scări, în dulap, bucătărie, garderobă, holuri, comode, ca iluminat de noapte în dormitor, sau oriunde aveți nevoie.

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, durată de viață lungă, siguranță maximă, design perfect și ușurință în utilizare, acesta este un produs premium la un preț avantajos.

Faceți cunoștință cu iluminarea LED de înaltă calitate, cu performanță maximă și durată de viață extinsă a bateriei.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

BANDĂ LED DE CALITATE CU SENZOR DE MIȘCARE

Iluminarea LED cu senzor de mișcare este un dispozitiv mic, dar puternic alimentat de baterii. Este ideal oriunde ai nevoie de iluminat dar nu ai curent electric acolo. Datorită senzorului de mișcare, pornește automat și se oprește automat după 25 de secunde fără mișcare.

 • Performanta ridicata
 • Ușor de instalat și utilizat
 • Materiale de calitate și durată lungă de viață

 
lampă led practică

 

ILUMINAT SCĂRI IDEALĂ

Ai nevoie să-ți luminezi scara și cauți o soluție rapidă, confortabilă și accesibilă? Aceste benzi LED cu senzor de mișcare sunt potrivite pentru tine. Aranjați aceste benzi cu LED-uri pe scară și veți avea o iluminare frumoasă de orientare imediat. Îl vei aprecia mai ales noaptea și în lunile de iarna. Solutia ideala la un preț imbatabil.

 

LUMINĂ DE CALITATE ÎN DULAP

De acum înainte, nu mai trebuie să-ți cauți lucrurile în întuneric în dulap. Cu această iluminare, vei străluci asupra ei. De acum înainte veți fi clar lucrurile. Vei găsi imediat lucrurile pe care le-ai căutat, vei ști ce tricou să porți astăzi sau ce pantofi sunt cei potriviți astăzi.

 

MULTIFUNCȚIONALITATE ȘI VARIABILITATE CARE CAPTURĂ

Lumina poate fi folosită pe scări, în pivnițe, în dulapuri, unitatea de bucătărie, în cămară și în fiecare dulap cu uși care se pot deschide. Îl poți folosi și în dormitor pe post de veioara, pe holuri dar și oriunde in casa. În același timp, lumina este un accesoriu stilat și de bun gust pentru casa.


lampă cu led pe hol

 

CREȘTEȘTE-ȚI SIGURANȚA

În zonele întunecate fără lumină, coridoare, scări sau pivnițe, există un risc crescut de rănire. Te poți împiedica sau strâmb și rănirea este în lume. Ajutați-vă să vă creșteți siguranța cu acest iluminat unic.

 

INSTALARE UȘOARĂ ȘI RAPIDĂ

Instalarea iluminatului este rapidă și extrem de ușoară. Trebuie doar să introduceți bateriile și să atașați luminile folosind partea autoadezivă de pe spate. Oricine se poate ocupa de instalare. Lumina este realizată din material de înaltă calitate și durabil, care completează designul compact.

 

CELE MAI BUNĂ CALITATE MATERIALE ȘI DESIGN DE STIL

Datorită producției moderne și materialelor de calitate, iluminatul vă va servi tot timpul. LED-urile speciale au un consum redus de energie, astfel încât bateriile nu se descarcă inutil pentru o viață maximă. Materialele de cea mai înaltă calitate sunt o garanție a funcționalității chiar și în cazul utilizării pe termen lung și repetată. În plus, designul produsului este atemporal și elegant, așa că este potrivit și ca un plus de bun gust pentru orice casă.


lămpi led

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • 5 x bandă LED
 • Culoare deschisă: alb
 • Dimensiunea luminii: 19 x 3 x 1,2 cm
 • Senzor de mișcare
 • Alimentare: 4 baterii AAA de 1,5 V
 • Se oprește după aproximativ 25 de secunde
 • Aplicație simplă
 • tensiune: DC 3-6V
 • senzor inductiv: 3-5m
 • flux luminos: 80 lumeni
 • Număr de LED-uri: 10

 

Video ilustrație:


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: