Lumină excelentă pentru toaletă

Cod: DS24074335
70 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți această lumină unică de toaletă cu senzor de mișcare, datorită căruia vă veți lumina perfect toaleta. Ideal ca accesoriu de design unic pentru fiecare toaletă.

Vei aprecia în special iluminarea toaletei seara, când mergi la jumătatea drumului spre toaletă. Lumina clasică te poate trezi, dar această iluminare grozavă nu te va trezi. Acest lucru face mult mai ușor să dormi.

Lampa de toaletă are mai multe culori încorporate. Este ușor și convenabil de instalat. Adăugați o nouă notă de modernitate și lux băii dumneavoastră cu această lumină unică.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

LUMINĂ MODERNĂ PENTRU WC

Iluminatul toaletei este un accesoriu unic de design funcțional care se potrivește în orice casă. Iluminatul modern pentru toaleta dvs. îi va oferi stil și design unic.


lumina-la-wc-unic

 

NU VA TREZI LUMINA

De acum înainte nu trebuie să aprinzi lumina când mergi seara la toaletă. Datorită senzorului de mișcare, lumina se aprinde în mod fiabil imediat ce intri. Vei aprecia mai ales acest lucru noaptea când mergi pe jumătate adormit la toaletă. Lumina moale nu te va trezi complet și vei adormi mult mai ușor.

 

DIVERSE CULORI PENTRU EXPERIENȚA PERFECTĂ

Datorită acestei lumini de toaletă, puteți schimba culoarea luminii în funcție de dispoziția și gustul dumneavoastră. Alegeți, de exemplu, mov de lux, roșu prădător, albastru sportiv, verde liniștitor sau auriu convențional. Există multe opțiuni, trebuie doar să alegi și când ai un gust, poți schimba culoarea cu o singură apăsare a unui buton.

 

INSTALARE UȘOARĂ

Manipularea acestei lumini LED grozave de toaletă este extrem de simplă și convenabilă. Doar introduceți bateria pentru a atașa dispozitivul la locația dorită și iluminarea dvs. minunată este gata de utilizare.

 

lumina-la-wc

 

SENZOR DE MIȘCARE

Datorită senzorului de mișcare super-sensibil, lumina se aprinde în mod fiabil de îndată ce te apropii de toaletă. Nu sunt necesare butoane pentru a-l porni.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată au fost utilizate în producerea acestei lămpi LED de design, care este o garanție a funcționalității și a duratei maxime de viață a produsului. Designul unic este potrivit pentru orice baie.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Strălucește în diferite culori
  • Are senzor de miscare
  • LED eficient
  • Vârf flexibil
  • culoare alba
  • Alimentare: 3 x AAA

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: