Mașini de cusut și de brodat

MAȘINI PRACTICE

Bine ați venit în magazinul nostru online, unde vă oferim o gamă largă de mașini de cusut și de brodat pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră. Indiferent dacă sunteți un începător care abia la început sau un cusător cu experiență în căutarea unei mașini mai avansate, noi vă putem acoperi.

Selecția noastră de mașini de cusut include atât modele mecanice, cât și computerizate de la mărci dovedite. Aceste mașini sunt proiectate pentru a face coaserea ușoară, cu caracteristici precum înfilarea automată a acului, lungimea și lățimea cusăturii reglabile și comenzi simple.


 

Cele mai vândute

mini mașină de cusut puternică
 
150 RON
1 articole în total

Preţ

150 RON151 RON
1150151
mini mașină de cusut puternică
150 RON

  Faceți cunoștință cu această mașină de cusut de calitate, de dimensiuni mici, care va face ca repararea lucrurilor dvs. să fie o briză . Nu contează dacă trebuie să tiv o...

DS99910251

Dacă sunteți interesat de broderie, vă oferim și o gamă de mașini de brodat care vă permit să creați modele complexe pe o varietate de țesături. Caracteristici precum modelele încorporate, conexiunea USB și tăierea automată a firului fac brodarea pe aceste mașini mai ușoară și mai accesibilă ca niciodată.

Pe lângă mașinile noastre, oferim și o varietate de accesorii și consumabile pentru a vă ajuta să profitați la maximum de proiectele dvs. de cusut și broderie. Avem tot ce aveți nevoie pentru a vă duce creativitatea la următorul nivel - de la ace și ață până la stabilizatori și rame.