Absorbant de umiditate pentru dulapuri - saci de absorbție

Cod: DS26836309
49 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Absorbant unic de umezeală suspendat - punga absorbantă este proiectată pentru a îndepărta umezeala, a preveni mucegaiul, coagularea apei și îmbrăcămintea învechită. Îl puteți folosi în dulapuri, dulapuri, mașini și oriunde aveți nevoie pentru a elimina umezeala.

Dezumidificatorul conține o balama specială, astfel încât să îl puteți agăța confortabil. Nu este nevoie de electricitate, este inodor și non-toxic.

Absorbantul de umezeală suspendat este potrivit pentru orice dulapuri, dulapuri și alte zone. Îl poți folosi și în mașină, rulotă, pe scurt, oriunde este nevoie. Datorită dimensiunilor sale compacte și designului translucid, poți vedea cum elimină excesul de umiditate din casa ta.

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, este extrem de rezistenta și funcțională. Vă va ajuta să vă protejați hainele, gențile, pantofii și alte lucruri de mucegai, umiditate și deteriorare.


 

SFATUL NOSTRU

Aici gasesti un pachet de 5 absorbante de umezeala sau un pachet de 10 absorbante de umezeala la un pret redus.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SFÂRȘIT MUCEGAIULUI ȘI UMIDITATE

Vă aducem acest dezumidificator unic, care este cea mai bună soluție pentru reglarea umidității din dulapurile dumneavoastră. Absoarbe perfect excesul de umiditate din aer și creează astfel un climat sănătos. Granulele speciale au o capacitate de absorbție excepțională pentru performanțe mai mari.

Cu acest desicant:

  • Elimină riscul de mucegai - previne mucegaiul, care este cea mai frecventă cauză a bolilor respiratorii și a altor boli inflamatorii
  • Vă va economisi costuri - haine, pantofi, genți de mână și altele distruse de umezeală
  • Se creează un climat plăcut

 

agățat absorbant de umiditate

 

CUM SĂ UTILIZAȚI DEZUMIDIFICATORUL

Puneți dezumidificatorul în dulapul, dulapul sau mașina dorită. Folosește cârligul pentru a-l agăța în locul dorit. Apoi, puteți urmări cum prinde umezeala în ambalaj.

 

EFECT RAPID ȘI PE TERMEN LUNG

Datorită granulelor speciale de gel, dezumidificatorul absoarbe rapid și eficient excesul de umiditate și contribuie la un climat de acasă sănătos. Puteți lăsa absorbantul în cameră pentru o perioadă lungă de timp. Îndepărtează doar excesul de umiditate, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru aerul prea uscat.

 

CELE MAI BUNĂ CALITATE MATERIALE ȘI DESIGN DE STIL

În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, cu accent pe durata lungă de viață a produsului și performanța maximă. În plus, designul produsului este atemporal și elegant.

absorbant de umiditate-cu-cârlig

CARE ESTE CAUZA UMIDITĂȚII?

Umiditatea excesivă poate fi cauzată de o serie de factori. Cel mai adesea este pătrunderea umezelii prin porii deschiși din pereți, picurarea și scurgerea apei, precipitațiile de apă, florile de interior, acvariile, dar și activitățile obișnuite precum gătitul, spălatul, uscarea rufelor sau dușul sunt cauza umidității. Umiditatea sub 50% nu este de obicei periculoasă, dar peste aceste valori poate avea deja efecte negative.

 

DE CE DEZUMIDIFICATOR?

Umiditatea excesivă vă crește sănătatea și proprietatea. Odată cu creșterea umidității pe termen lung, se formează ciuperci și spori, care sunt cel mai frecvent declanșator al bolilor respiratorii. De asemenea, provoacă alergii, o incidență mai mare a acarienilor și contribuie la reumatism și alte boli inflamatorii.

În plus, umiditatea vă dăunează direct proprietății. Mobilierul, îmbrăcămintea sau alimentele sunt cel mai adesea degradate de umiditate. Umiditatea excesivă este, de asemenea, dăunătoare bunăstării fizice și psihice.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ ABSORBITORUL DE UMIDITATE A SUSPENSIEI?

Deshidratantul este format din două părți. Prima pungă, superioară, conține particule de clorură de calciu, care absorb excesul de umiditate, pe care apoi o descarcă în a doua parte inferioară a absorbantului. Aici apa se adună și nu va picura pe pământ. Designul practic cu cârlig se va asigura că nu ocupă aproape niciun spațiu în dulap.

 

absorbant-umiditate-ușă

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Material: plastic, în interiorul particulelor de clorură de calciu
  • Dimensiune geanta fără bretele: 24 x 14 x 1 cm
  • Dimensiunea curelei: 6,5 x 8 x 0,2 cm
  • trimitem parfumul in functie de disponibilitatea stocului

 

SFATUL NOSTRU  

SACI DE ASPIRAȚIE SUSPENDAȚI 70X105 - 1 BUCATĂ

saci de aspirație suspendați

Sacii de vacuum suspendați sunt special conceputi pentru depozitarea lucrurilor în dulapuri. Datorită sistemului de agățare încorporat, le puteți agăța ușor și confortabil în orice dulap suspendat după umplere.

 

 

GEANTĂ DE DEPOZITARE PENTRU HAINE ȘI PĂTURI

 

geantă de depozitare pentru haine și pături

Această geantă este un accesoriu practic de uz casnic. Este posibil să depozitați articole de sezon, dar și reviste, pături și altele asemenea. Tot ce este depozitat în geantă va fi protejat de praf și umezeală și, dacă este necesar, lucrurile pot fi îndepărtate cu ușurință și utilizate din nou.

 

 

HUSA DE PROTECȚIE PENTRU ÎMBRĂCĂMINTE, ROCHII ȘI COSTUME

 

husa de protecție pentru îmbrăcăminte, rochii și costume

 

Geanta unică de îmbrăcăminte de protecție vă protejează perfect bunurile de murdărie, praf, insecte și alte impurități.

 

ORGANIZATOR FIABIL PENTRU VALIZA DUMNEAVOASTRĂ

organizator practic pentru valiza dumneavoastră

Încercați organizatorul practic de valize și veți avea bagajele ordonate și organizate în cel mai scurt timpVă veți face cu siguranță călătoria mai plăcută.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: