Dezumidificator de aer - absorbant de umiditate - pachet dublu

Cod: DE59749256
Ofertă Recomandare
120 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Pachetul contine 2 dezumidificatoare de aer

Dezumidificatorul de aer unic este proiectat pentru a elimina umezeala, a preveni mucegaiul, condensul, aerul viciat și calitatea generală a aerului. Cristalele speciale de gel reduc eficient umiditatea la valori ideale.

Uscatorul de aer este ecologic si extrem de prietenos cu mediul. Nu este nevoie de electricitate, este inodor, non-toxic și reutilizabil. În plus, nu trebuie să cumpărați tablete suplimentare, așa că vă economisește și bani.

Uscatorul de aer este potrivit pentru orice incapere, birouri, coridoare si alte spatii. Îl poți folosi și în dulapuri, mașini, rulote, pe scurt, oriunde este nevoie. Datorită dimensiunilor sale compacte și designului elegant, acest dezumidificator este un plus interesant și elegant pentru casă.

Controlează nivelul de umiditate din casa dumneavoastră
• Ajută la prevenirea formării și răspândirii mucegaiului
• Îmbunătățește bunăstarea fizică și psihică
• Ajută la protejarea proprietății personale
• Creeaza un climat placut


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei gasi un pachet de 4 dezumidificatoare de aer pentru care vei primi transport gratuit

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SFÂRȘIT DE MACEȚIE ȘI UMIDITATE

Vă aducem acest dezumidificator unic, care este cea mai bună soluție pentru controlul umidității. Absoarbe perfect excesul de umiditate din aer și creează astfel un climat sănătos. Granulele speciale de gel au o capacitate de absorbție excepțională pentru o performanță mai mare a sistemului.

Cu acest absorbant de umiditate:

  • Elimină riscul de apariție a mucegaiului - previne mucegaiul, care este cea mai frecventă cauză a bolilor respiratorii și a altor boli inflamatorii
  • Vă va economisi costuri - mobilier, haine, alimente și altele distruse de umezeală
  • Creeaza un climat placut intr-un apartament, casa, birou, salon sau galerie

 
absorbant de umiditate

 

CUM SĂ UTILIZAȚI DEZUMIDIFICATORUL

Așezați dezumidificatorul în camera dorită. Lasă-l să lucreze. Excesul de umiditate este stocat în granule de gel. Volumul de apă reținută este de până la 80 cm3 de apă. Dacă este complet umplut cu umiditate absorbită, indicatoarele laterale își vor schimba culoarea de la albastru deschis inițial la roz. Puteți reutiliza ușor uscătorul, doar scoateți-l din suport și puneți-l în cuptorul cu microunde pentru aproximativ 10 minute la o temperatură scăzută de încălzire.

 

UTILIZARE REPETĂ

Absorbantul de umezeală este reutilizabil datorită capacității de a se usca în cuptor sau cuptorul cu microunde, astfel încât nu trebuie să cumpărați din ce în ce mai multe rezerve. Acest lucru vă economisește mulți bani pentru răscumpărarea tabletelor și a altor preparate. Puteți folosi dezumidificatorul din nou și din nou.

 

ELIMINAREA ECOLOGICĂ A UMIDITĂȚII

Cunoașteți o soluție curată, ecologică, extrem de prietenoasă cu mediul. În timpul dezumidificării, nu există daune aduse mediului, consumului de energie electrică sau generării de deșeuri. Prin urmare, este un absorbant de umiditate pur natural.


uscător de aer

 

EFECT RAPID SI PE TERMEN LUNG

Datorită granulelor speciale de gel, dezumidificatorul absoarbe rapid și eficient excesul de umiditate și contribuie la un climat sănătos în casă. Puteți lăsa absorbantul în cameră pentru o perioadă lungă de timp. Îndepărtează doar excesul de umiditate, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru aerul prea uscat.


 

Acest dezumidificator este un ajutor ideal pentru a vă proteja nu numai sănătatea, ci și proprietatea.

 


 

MATERIALE DE CALITATE SUPERIOR SI DESIGN STELANT

În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, cu accent pe durata lungă de viață a produsului și utilizarea repetată. Prin urmare, produsul vă va servi după o serie de utilizări. În plus, designul produsului este atemporal și elegant în formă de ou, așa că este potrivit și ca un plus de bun gust în orice casă.

 

INDICATOR DE UMPLEARE

Dezumidificatorul este echipat cu un indicator special de umplere. Dacă este complet umplut cu umiditate absorbită, indicatoarele laterale își vor schimba culoarea de la albastru deschis inițial la roz. Știți deja că este necesar să uscați dezumidificatorul și apoi poate fi folosit din nou.


uscător unic

 

CE PROVOCĂ UMIDITATEA?

Umiditatea excesivă poate fi cauzată de o serie de factori. Cel mai adesea, este pătrunderea umezelii prin porii deschiși din pereți, picurarea și scurgerea apei, precipitarea apei, florile de interior, acvariile, dar și activitățile obișnuite precum gătitul, spălatul, uscarea hainelor sau dușul sunt responsabile pentru formarea de umiditate. Umiditatea sub 50% nu este de obicei periculoasă, dar peste aceste valori poate avea deja efecte negative.

 

DE CE DEZUMIDIFICATORE?

Umiditatea excesivă crește apariția consecințelor negative pentru sănătatea și proprietatea dumneavoastră. Odată cu creșterea umidității pe termen lung, se formează mucegai și spori, care sunt cei mai frecventi factori declanșatori ai bolilor respiratorii. De asemenea, provoacă alergii, o incidență mai mare a acarienilor, contribuie la dezvoltarea reumatismului și a altor boli inflamatorii.

În plus, umiditatea vă dăunează direct proprietății. Mobilierul, hainele și alimentele sunt cel mai adesea deteriorate de umiditate. Umiditatea excesivă dăunează, de asemenea, bunăstării fizice și mentale.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: