Bandă anti-alunecare pentru scări și podea

Cod: DS23438644
80 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Evitați rănile periculoase și creșteți siguranța în casa dvs. Îți aducem o soluție unică și eficienta - banda anti-alunecare pentru scari si podele. De acum înainte, nu trebuie să-ți faci griji că aluneci și că te rănești.

Datorită cauciucului special anti-alunecare și designului unic, se ține perfect pe loc și previne alunecarea chiar și pe scări zdrobite și podele alunecoase. Marele avantaj este că este universal și îl poți folosi oriunde.

Datorită acestuia, vă puteți deplasa în siguranță și nu trebuie să vă faceți griji pentru accidente. Are o culoare frumoasă, ceea ce o face potrivită ca accesoriu pentru orice gospodarie. Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia specială de producție garantează funcționalitatea și longevitatea produsului.


 

SFATUL NOSTRU

Aici oferim un pachet convenabil de 2 benzi anti-alunecare sau un pachet de 5 benzi la care primești LIVRARE GRATUITĂ.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CEA MAI EFICIENTĂ SOLUȚIE DE ALUNECARE

Ai podea alunecoasă? Vrei să previi o cădere periculoasă de pe scări? Această bandă anti-alunecare unică vă va ajuta în acest sens. Îți va oferi suportul și stabilitatea necesare chiar și pe suprafețe alunecoase. Dacă ai copii acasă sau ai grija de o persoana mai in varsta și mai puțin capabilă sa se miste, vei aprecia mult mai mult benzile antiderapante.


capcană-neagră-pe-scări

 

ASIGURĂ-ȚI SCARA 

Cele mai multe accidente casnice au loc pe scări. Căderile nu doar că dor, dar poți fi și rănit grav. Această bandă anti-alunecare vă va proteja de cădere. Lipește-l pe marginea scărilor. La mers, ajută la protejarea împotriva alunecării și căderilor ulterioare.

 

POTRIVIT PENTRU ORICE ETAJ

Banda este extrem de blândă și nu dăunează niciunei suprafețe. Fie că este o podea din lemn, laminat, linoleum sau gresie, te va proteja în mod fiabil de alunecare.

 

CUM SUNT UTILIZAȚI BANDELE ANTIDELEPAMENTE?

Este extrem de ușor de utilizat și poate fi folosit de oricine. Curățați substratul pe care veți lipi banda. Datorită sistemului autoadeziv, instalarea acestei benzi este foarte simplă. Măsurați și tăiați bucată de bandă necesară și lipiți-o în locul dorit. Recomandăm lipirea numai pe suprafețe uscate, curate și netede.


bandă anti-alunecare unică pentru scări

 

DESIGN UNIC ȘI MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

În producția de benzi anti-alunecare au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate pentru a asigura durabilitate maximă. Datorită materialelor anti-alunecare de o calitate excepțională, banda este extrem de eficienta. Materialul este plăcut la atingere și merge confortabil. Toate aceste caracteristici fac din această bandă un produs premium la un preț avantajos.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiune: 0,75 mm x 50 mm x 5 m
  • Strat gros anti-alunecare
  • Instalarea lipiciului
  • Pentru uz casnic - interioare

 

Video ilustrație:


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: