Baterii AAA reîncărcabile premium - pachet de 4 bucăți

Cod: DS13091165
74 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți aceste baterii reîncărcabile premium cu performanță maximă, longevitate și capacitate pentru funcționarea fără probleme a oricărui echipament electric.

Datorită celei mai noi tehnologii de producție și utilizării materialelor de cea mai înaltă calitate, aceste baterii nu au efect de memorie. Chiar și după un an de utilizare zilnică, acestea vor servi ca noi. În plus, efectul autodescărcării este minim.

Bateriile pot fi reîncărcate oricând fără efecte secundare. Pot fi reîncărcate de până la 1000 de ori. Astfel economisiți semnificativ bugetul familiei și mediul înconjurător. Reîncărcarea este rapidă și convenabilă.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi avantajoase pachete de 2 baterii AAA reîncărcabile la preț redus, sau baterii alcaline AAA clasice

Dacă nu ai încă un incarcator de baterie, îl găsești AICI

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

BATERIE PUTERNICE AAA

V-ați săturat să cumpărați baterii tot timpul? Căutați baterii reîncărcabile de calitate? Vă oferim aceste lanterne reîncărcabile premium pe care le puteți folosi oriunde.

 

SALVAȚI-VĂ BANII ȘI MEDIUL

Folosirea bateriilor reîncărcabile vă va economisi mulți bani. Nu va trebui să cumpărați și să aruncați constant bateriile. În plus, bateriile reîncărcabile sunt extrem de ecologice. Puteți încărca fiecare baterie de mai mult de 1000 de ori.

 

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ

Aceste baterii AAA au o funcție de reîncărcare rapidă. Dacă trebuie sa le folosești în 4-6 ore, le vei reîncărca. Timpul standard de încărcare este de 14 până la 16 ore.

 

FĂRĂ EFECT DE MEMORIE

Datorită unei producții speciale de ultimă generație, aceste baterii reîncărcabile nu au efect de memorie. Efectul de memorie este un fenomen în care bateria este încărcată doar la o anumită capacitate, de parcă și-ar fi amintit ultima valoare fără care a rămas. Cu aceste baterii, aveți garantat niciun pericol.

 

PERFORMANȚĂ A BATERIEI PE TERMEN LUNG

Aceste baterii au o capacitate de până la 2500 mAh. Datorită acestei capacități, vor servi mult timp. Sunt potrivite pentru toate echipamentele electrice standard. Dacă este necesar, le puteți reîncărca oricând fără risc de deteriorare.

 

AUTODESCĂRCARE SCĂZUTĂ

Aceste baterii AAA au pierderi de putere semnificativ reduse atunci când sunt depozitate și nu sunt utilizate corespunzător. Spre deosebire de bateriile tipice NiMH, aceste baterii au auto-descărcare scăzută. Astfel pot menține o capacitate mare, chiar și în timpul depozitării mai lungi.

 

VIATA LA NIVEL INALT

Aceste baterii speciale reîncărcabile au fost proiectate având în vedere durabilitatea și funcționalitatea maximă. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și tehnologiei de producție premium, durata lor de viață, atunci când sunt utilizate corect, este de peste 1000 de cicluri. În acest fel, puteți înlocui cu ușurință până la 1000 de baterii de unică folosință.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Încărcare rapidă: 4-6 ore
  • Încărcare standard: 14-16 ore
  • Numărul maxim de cicluri de încărcare: 1000
  • Fabricat cu cea mai recentă tehnologie, caracterizat printr-o lipsă totală a efectului de memorie!
  • Capacitate foarte mare a fiecărei baterii - până la 2500 mAh!
  • Bateria poate fi reîncărcată în orice moment, fără efecte secundare.
  • Sunt ambalate într-o cutie estetică ce contine 4 baterii (pret pentru 4 bucăți)

 

SFATUL NOSTRU

 

ÎNCĂRCĂTOR DE BATERIE DE CALITATE

 

încărcător de baterii puternic pentru baterii AA și baterii AAA

 

Faceți cunoștință cu încărcătorul puternic de baterii pentru încărcarea rapidă, fiabilă și sigură a bateriilor AA și AAA. Este compact, încărca până la 4 baterii odată și are LED-uri care te avertizează asupra stării de încărcare.

 

 

BANCA DE ENERGIE SOLARĂ UNICĂ

banca de energie solară

Faceți cunoștință cu această bancă de energie solară premium care vă oferă capacitate maximă, ușurință, portabilitate și calitate la un preț imbatabil. Această bancă de energie solară unică vă oferă posibilitatea de a încărca mai multe dispozitive în același timp, folosind două porturi USB și un port micro USB.

 

 

ADAPTOR PRIZĂ - SET PENTRU 150 DE ȚĂRI

adaptor priză - set pentru 150 de țări

Un set de adaptoare de priză de calitate și sigur vă va permite să utilizați aparatul în până la 150 de țări din întreaga lumeSetul este ideal pentru toti calatorii, comercianti, manageri dar si pentru fiecare vacanta.

 

 

PRIZĂ WIFI CONTROLATĂ DE LA DISTANȚĂ

 

priză wifi controlată de la distanță

Priză inteligentă unică pentru controlul wi-fi îți va face viața mai ușoară și va oferi control asupra oricărui dispozitiv electric convenabil prin intermediul telefonului mobil. Nu contează ce fel de electronică este. Puteți controla confortabil și ușor până la 10 prize simultan de oriunde în lume, folosind Wi-Fi.

 

 

BATERII ALCALINE PUTERNICE AG13

 

baterii alcaline puternice AG13

 

Vă oferim aceste baterii alcaline puternice, de mare capacitate, pentru o funcționalitate de lungă durată a dispozitivelor dumneavoastră. Aceste baterii alcaline cu durată de viață foarte lungă au o durată de funcționare extinsă.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: